Мечтата на всяка домакиня
zmiori - специалист
kirofabv написа:
В големите вериги плотовете са големи и не вършат работа за по-специфични размери защото (цитирам) "ще го кантираме ама няма да ви хареса". И те така :) Аз също си търся.
Що си мислиш или по точно тия от веригите че фирмите за мебели ще го направят по друг начин. Пак ще го кантират. Явно работата опира до майсторлък.
Неможе хем х*я докрая и душата в рая. Или евино /от веригите/ или хубаво от професионалисти.
ZMeyGorianin - майстор
аз комплекси от по големи градове от моя нямам.
Че и едър феодал го дава :rolleyes: Абе "Столичанин в повече", какво да го правиш :lol: Сигурно играе в "масовката"!
shadowman - майстор
Салекс продават на метър ама доста се вдига цената, но инак всяка фирма която продава и реже такива неща най-малкото продава половин плот (в Рали М е така) който е 2,05м. В някои случаи този метраж може да излезе по-евтин от това на метър.
kirofabv - специалист
ebahti написа:
kirofabv написа:
Аз също си търся.
По подразбиране ти също си от София нали :-D
ЕФСТЕФСТФЕНО Изображение Изображение Изображение

Какво значение има? Във почти всички областни градове има от "големите вериги". От където и да е човек все ще има на 100-тина км. една голяма верига дае :)
Просто споделих какво съм проверил.
stiv1961 - майстор
kobutan написа:
трябва ми кухненски плот, но само 1,5 линейни метра.къде може да ми изрежат само тия 1,5 м без да купувам целия плот?
Ти пък тъй ли не се потруди да потърсиш в интернет. Всичко е събрано на едно място- в София. Даже вече имате и трактори :ug: ., утре може и комбайни да имате, вдругиден кравите :-D Ееее, всичко на едно място :-D
Ето ти на първо четене:
http://desire-mebel.com/index.php?optio ... 1&Itemid=6
MamaMy - майстор
Като не казвате от къде сте да знаете, че най-евтино е в една търговия зад Кока-кола. Продават ако искате и по 1 см. На място режат по размер, но не кантират. Взимаш си канта и ти разказват как се лепи и реже. Хелметекса си го купуваш от друго място :-D
masterval - майстор
Тая "търговия" зад Кока-кола в кой град е? Ако е софия да не е територията на стария Винпром, където сега има милион складове?
ebahti - майстор
masterval написа:
Тая "търговия" зад Кока-кола в кой град е?
За Полски Тръмбеж иде реч...ама Вие маскари такива требва да се сещате.... :evil:
jekasus - майстор
Има и ал. лайсни вместо кант.

Прикачен файл

DSC_0217.JPG
DSC_0217.JPG (67.95 KиБ) Видяна 6336 пъти

Прикачен файл

DSC_0216_1.JPG
DSC_0216_1.JPG (97.36 KиБ) Видяна 6336 пъти
kirofabv - специалист
Аз лично не искам да си взема фолирана плоскост (или ламинирана, не знам кое е по-правилно), да ми я режат и да слагам кант. Предпочитам да си избера размер и да ми го фолират изцяло, чак до отдолу, понеже 5 капки вода да паднат в процепа, който оставя канта и това се раздува като балон :)

Те такова нещо не съм намерил къде да ми направят. Вероятно колегата търси подобно. Лъскавите фирми (като тази по-горе) правят цена почти колкото за гранитен, което някак не е яко.

Тема "Кухнетски плот на линеен метър" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: