Мечтата на всяка домакиня
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Транспорт?
recycled_bin - напреднал
аз имах в предвид по интернет ... иначе на място е ясно, че може :)
silllveto - Майсторица
n_a написа:
Транспорт?
За кола.

По интернет как става доставката от вън?
recycled_bin - напреднал
еми то това е идеята - проблемът е, че повечето онлайн магазини не доставят до българия ... или поне аз не знам за такива
malkstor - специалист
Е те и да доставят, при такива обем и тегло на пратката не се знае колко ще ти излезе доставката :?
recycled_bin - напреднал
ако пазаруваш по-скъпи уреди (пр. телевизор), които тук са на още по-безбожни цени ... доставка от порядъка на 100-200 лв. едва ли ще е големият проблем
silllveto - Майсторица
В някакъв португалски сайт четох за страните, в които доставят. Цяла Европа и целия източен блок - само Бг и Румъния не фигурираха. За Хърватия например доставаката беше между 100 и 200 евро. А бе скъпичко си е...
Fortune - специалист
recycled_bin написа:
Иначе доколкото съм чувал оттук оттам, нефф и горенье също са доста добри ... аег също
и Miele

Прикачен файл

Miele.jpg
Miele.jpg (46.59 KиБ) Видяна 6692 пъти
recycled_bin - напреднал
за мийле-то съм напълно съгласен (специално за нещата, свързани с миене, като пералня, сушилня, миялна), даже могат да се добавят още една-две марки към мийле-то, но те просто са друга класа и ценова категория ... поне за мене са прекалено скъпи ^_^
Fortune - специалист
recycled_bin написа:
за мийле-то съм напълно съгласен (специално за нещата, свързани с миене, като пералня, сушилня, миялна), даже могат да се добавят още една-две марки към мийле-то, но те просто са друга класа и ценова категория ... поне за мене са прекалено скъпи ^_^
за съжаление и за мен са много скъпи :shocked:

Тема "Фурна и плот за вграждане!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: