• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 20
Мечтата на всяка домакиня
maxuel82 - специалист
Горния шкаф е готов - стана "произведение на изкуството" :partyman: красота =D>
Прикачен файл:
SNV81423.JPG
гофрето
Прикачен файл:
SNV81422.JPG
ZEDYCUS - майстор
На финала си . =D> :partyman:
pachosz - специалист
maxuel82 написа:
Да ще монтирам лайсна за да не се виждат крачетата !Къде трябва да ги сложа
Ти така и така си взел крачета, които не стават да им се монтира лайсна или цокъл, остави си ги така, не ти трябва да ги криеш. Нали е тераса, хубаво е да може да хвърлиш на плочките една кофа вода, без да мислиш, че ще намокриш мебелите. И ги монтирай на коло 1 см. от края на дъската да е ламарината им. Ако е прекалено бизо, както е на първата ти снимка, има опасност да се пукне дъската от винта като се навива съвсем в края й.
Добре върви работата, скоро ще има черпене :yawinkle:
Стиви - специалист
Разбира се, че може да се монтира цокъл дори на по-късен етап. Просто се монтират бутафорни крачета, от тези за цокъл, като просто се натягат в шкафа и дори не се захващат с винтове. За тях вече се захваща цокъла, по стандартния начин.

На този етап, просто трябва да остави достатъчно разстояние, когато монтира металните крачета :wink: :idea:
maxuel82 - специалист
Малко тъп въпрос но - трябва ли да се слага фазер на шкафа който е за фурната т.е. зад фурната ??
Стиви - специалист
По-добре е да няма, за да се охлажда фурната.
nikolovvd - майстор
Съвременните фурни за вграждане са така направени, че засмуква въздуха около фурната и го изкарва между вратичката и панела на оперативния блок.
В този ред на мисли е препорачетелно да няма фазер на гърба.
maxuel82 - специалист
Благодаря ! :arrow: Остана гърба ! Имам някакви парчета гръб но нещо не ме кефят :-D та иска да попитам дали можте да ми кажете как се прави и каква е приблизително цената на ето този гръб

Прикачен файл

2032_big.jpg
Стиви - специалист
Това е класиката:
http://www.eniglass.com/tsvetni_stakla/ ... takla.html

но са доста скъпи.
Ако не се лъжа, тези идваха по-евтино :lol:

http://www.eniglass.com/printirane_varh ... takla.html

може да си направиш гърба от лакиран МДФ, като този от вратичките.
В стила на Направи сам, за най-евтино може и да си боядисаш и лакираш, ако имаш компресор и пистолет. Ако нямаш познат автобояджия и трябва да му платиш, това от на-евтиния, може да се превърне в най-скъпия вариант.
maxuel82 - специалист
Видях цени от 208лв/м2 :rolleyes: наистина е съпо :idea: Ако ида да ми отрежат обикновенно стъкло 4мм и му залепя фолио отвътрешната страна няма ли ефекта да е почти същия :? Иначе имам и пистолет и компресор и имам опит в боядисването на коли :idea: И още нещо - как се монтира водача на чекмеджето и челото , че тук "запецнах " :? това е водача който съм купил

Прикачен файл

SNV81484.JPG
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 20

Тема "Шкаф на тераса - откъде да започна ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: