Мечтата на всяка домакиня
gstoychev - напреднал
iolly_ написа:
Ето един много суров проект за барплот...до това дередже е защото има много да се мисли по него и възникват много проблеми.
Извинявай, че ти ползвам темата.
Имаме хол, в който има достатъчно място и искаме да си сложим барплот като посоченият по-горе проект от SolidWorks. Искам да попитам според вас какви материали е удачно да се ползват. Става въпрос за дължина 150см и ширина около 40см на височина метър. Ще се сложат високи столове. Идеята е там да се пие сутрин кафенце или вечер да се симулира бар ;) Очаквам вашите мнения и препоръки.

Моята идея, засега е да взема една дървена плоскост окло 3 см и 5 цилиндрични крака за маса, които могат да се развиват до такава височина. После да закрия всичко това с гипсокартон и фолио.
Здравейте! И аз ще използвам темата...
Моля дайте мнение/съвет, дали е възможно едната част от плота в Г-образна кухня да бъде с ширина 55 вместо 60 см. Обаче идеята е върху тази част да бъде мивката. Кухнята е миниатюрна и друго място(и заради канализацията/тръбите) просто няма. Ако се вземе от "най-елегантните" мивки с ширина(43см) дали ще е възможна мисията?
Ще съм благодарна за всякакви напътствия O:)
miliad - майстор
Възможно е, просто сте крайно ограничени в избора на мивки.
И без възможност за съдомиялна в тази зона.
Много благодаря за бързия отговор! Важно ми е, за да знам какво да уговарям с майстора. :cool:

Тема "Помощ_плот нестандартен размер." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: