• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
rum_sz - специалист
Не бях ходил в ално . Бях чувал само за цени от 15до 20000лв.Разкарах се из магазина хубаво подредено свети като кораба Титаник навсякъде.Загледох се в термоплотовете и установих че това са обикновени плоскости от 30мм кантирани с 2мм пвц кант. Плота в челната част няма подкапник :idea:
rulom - модератор
Нито заглавието, нито темата са ясни :?
Оправи ги, че да разберем всички за какво става дума :!:
rum_sz - специалист
Става въпрос за термоплотовете които се продават по складовете .Те са стандарно широки 60см и дебели от 30 до 50мм.Челната част на плота е заоблена а под заоблената час има около 1мм каналче което се прави с цел когато вода или капки се стичат се спират на това каналче и капките с вода се окапват пред вратичката. По този начин водата не капи на кантовете на вратичките.Това нещо го има на всички външни прозорци и се казва подкапник.Дано съм бил ясен в описанието
rulom - модератор
Добре, ама заглавието нещо не ми е ясно :?
По принцип заглавието се пише ясно и разбираемо на български език, за да може друг потребител с подобен проблем , след като ползва търсачката, да намери нужната му тема и да пише в нея.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
По принцип дограмата е едно, кухненската мебел мааалко по-друго. На кухненските плотове се монтира водобранна лайсна, а тя се продава като мебелен обков.
rum_sz - специалист
За следващата тема ще бъде направено по всички правила на форума
Spokoiniq - майстор
n_a написа:
По принцип дограмата е едно, кухненската мебел мааалко по-друго. На кухненските плотове се монтира водобранна лайсна, а тя се продава като мебелен обков.
той има предвид "капката" под ръба, на читавите плотове е силиконова
rum_sz - специалист
Водобранната лаисна се слага между плота и стената с фаянсови плочки
silllveto - Майсторица
Ми то на Ално и корпуса, и вратичките са по 16мм като при полските, но пък претендират за качество.
Аз там видях кухни и по 40 000 (с уредите). Те предлагат и гранитени плотове ако не се лъжа :? Но пък обкова им е Блум.
shadowman - майстор
И аз работя на 90% с Блум ама не ми излизат мебелите петцифрена сума.
  • 1
  • 2

Тема "ЗА мен това не е истиски" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: