Преди време имаше въпрос за това как да се ремонтират тези стар,грозни но иначе удобни /поне за мен/ бели шкафове.Аз не искам да ги покривам с фолио а да ги боядисам.Но моля Ви да ми обясните по подробно как да ги шкуря-с каква шкурка и какви бои трябва да купя.Супер начинаеща сам и затова Ви моля за по подробни обяснения.Много мерси  

Продавачите в магазина прекрасно знаят кое е едра и кое дребна шкурка.
 Продавачите в магазина прекрасно знаят кое е едра и кое дребна шкурка.  

Друга малко по скъпа , но много по ефектна идея - ВЪРХУ вратичките поставяш стъкло боядисано в избран от тебе цвят , който да подхода на интериора. Захващането става с алуминиеви лайсни , които се ползват и за кант. Хем се ефектно, хем се почиства лесно!
  Друга малко по скъпа , но много по ефектна идея - ВЪРХУ вратичките поставяш стъкло боядисано в избран от тебе цвят , който да подхода на интериора. Захващането става с алуминиеви лайсни , които се ползват и за кант. Хем се ефектно, хем се почиства лесно! /.Веднага обаче изскачат следващите въпроси...стъклото няма ли да натежи на вратичката?И може ли лайсните да се лепят?А понеже механизмите вече са "взели-дали" и вратичките отзяват,какво ще кажете за поставяне на магнити отвътре?
 /.Веднага обаче изскачат следващите въпроси...стъклото няма ли да натежи на вратичката?И може ли лайсните да се лепят?А понеже механизмите вече са "взели-дали" и вратичките отзяват,какво ще кажете за поставяне на магнити отвътре?