Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Сефтето ми на кухня без лайстни при връзките на плота. 3 връзки = ден и половина (ся съм малко по-бърз).

Прикачен файл

DSC_7586_.jpg
DSC_7586_.jpg (80.34 KиБ) Видяна 10863 пъти

Прикачен файл

DSC_7589_.jpg
DSC_7589_.jpg (112.89 KиБ) Видяна 10863 пъти
shadowman - майстор
Ето и самата връзка.

Прикачен файл

DSCF0130.1.jpg
рашкета - специалист
На снимката добре изглежда , а как решаваш въпроса с проникването на влага??
shadowman - майстор
Яко силикон, инак самите плотове се събират със свързващ болт и се стяга яко (докато спре да избива силикона).
grunchaka - помощник
кухнята изглежда много добре :wink: връзката на плотовете също.Аз пак да питам обаче и в тая тема, щото до сега никой не ми отговаря.що аджеба се ползва тая водобранна лайсна, ми не се слага силикон.Не ви ли е грозно с нея :?
shadowman - майстор
Може ама силикона с времето ще се изчисти, също така той потъмнява и винаги се цапа.
ZEDYCUS - майстор
Кухнята е станала екстра, много ми харесват такива комбинации на цветовете .
Мен ме интересува откъде взимаш свръзките за плота в Пловдив , а и шаблона откъде го взе, от Бг или Англия. Поздрави.
grunchaka - помощник
shadowman написа:
Може ама силикона с времето ще се изчисти, също така той потъмнява и винаги се цапа.

ползвай полиуретан,не силикон :wink: и тия проблеми няма да ги има.за цапането е въпрос на поддържане.Не е като да не съм виждал лайсна наблъскана в мръсотия :roll: и си мисля ще е по евтино за клиента без лайсна.чисто визуално също мисля е по добре,но тва вече е въпрос на вкус :)
ZEDYCUS - майстор
grunchaka
ползвай полиуретан,не силикон :wink:
Ти използвал ли си прозрачен полиуретан ? :-D
grunchaka - помощник
http://novatech.eu/

тия примерно :-D са най-доброто дето съм ползвал и продължавам да ползвам.а тая лайсна да не е случайно безцветна :? вие си знайте де :roll:

Тема "КуФня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: