Мечтата на всяка домакиня
svetor - напреднал
Здравейте !
Реших да отворя нова тема макар че видях че е дъвкана но , темите са стари а и може да се окажа полезен .
Ето какво сътворих без никакъв опит и умения със 50 годишните ми кухненски шкафове.
1. Не ми се подменяха не само от финансова гледна точка а и от сериозния ремонт / къртене , мазане , шпакловане ,поръчка на нови/ и т.н
2. Шкурене с шкурка 80/100 с делта шлайф / само до подравняване и надиране на старата боя имаше и гетанаксови 3 на брой за тях важи същото.
3. Китване с авто кит където има очупено, пукнато , наранено / може и кит за дърво пробвах ги и двата - разлика никаква
4. Подмяна на панти ако има нужда в моя случай 2 на брой и измиване на всичко с разредител АМБ или корислин
5. Избор на боя / алкидна тъй като преди това е беше боядисвано а и върху гетанакса май е невъзможна с водна/ в моя случай английска от Баухаус София / само тази боя можеше да се избере като цвят по желание
6. Валяче велур и четка естествен косъм / две ръце боядисване .
7. По желание поръчка на стикери с мотиви / има всякакви размери и модели в нета / Аз , поръчах онлайн но се получи грешка в размера виждат ми се малки но, ще го преживея/
Като финанси около 100 лв
Ефекта - преценката оставям на вас !!!
Дано съм бил полезен ! :yawinkle:

Прикачен файл

Photo0076.jpg

Прикачен файл

Photo0077.jpg

Прикачен файл

Photo0075.jpg

Прикачен файл

Photo0063.jpg

Прикачен файл

Photo0064.jpg
shotik - майстор
Поздравявам те за направеното и това,че като си ги видял ,че са здрави ,вероятно сте свикнали много с тях,си се решил и направил това освежаване !

Тема "Ремонт на стари кухненски шкафове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: