Мечтата на всяка домакиня
Добър Ден на всички ! Имам следния проблем : преди 4 месеца си направихме кухнята и монтирахме 10л. бойлер под мивката, естествено клапана беше вързан отстрани и прикачен маркуч към канализацията + кофичка под него за всеки случай. 4 месеца пълно щастие така да се изразя, до вчера сутринта когато с влизането в кухнята се ужасихме ! От клапана текло ли текло , не от самия маркуч а от свръзката м/у клапана и меката връзка( като предния ден имаше леки размествания на нещата около бойлера но без да се пипат клапана и връзката, и без теч до вечерта 11:30-12:00 ) - резултата за около 6 часа - наводнен под на кухня + шкаф , всичко до момента е оправено с изключение на шкафа който се разду и то доста. Въпроса ми е следния има ли начин да спра раздуването и съответно възможно ли е свиване на раздутите плоскости или единствено смяна на шкафа е вариант който е сигурен.
П.П. за момента с регулиране на пантите се оправиха вратичките, но ме съмнява че ще се раздуе още повече ...

Благодаря !!! :)
Махай го.
Еди е прав.Няма спасение.
Лоша работа :( :( :(
Ако се е раздул само пода, може да се смени само той.Разкрояваш си някъде плоскост и подменяш, ама вероятно и стените са заминали, та за нов си плаче.
А шкафа от какъв материал е?
stridata написа:А шкафа от какъв материал е?

:-D Ламиниран талашит, ти какво си помисли?
Зависи как е захванат плота, мивката... Ще е добре някое кадро.
Това е шкафа с мивката:
Изображение
Мивката е лята и залепена със силикон а самия шкаф е така наврян че ...
За момента е толкова раздуто от към видимата част, но ме съмнява че ще продължава да раздува ...
Изображение
Изчакай да изсъхне, щом е зор махането.Абе, става саниране, ама малко ерзац работа.Каквото раздуе го прешлайфаш до равно, минаваш в тази част за запечатване със смола, малко бяла боя отгоре, нов кант може да се сложи, такива неща.
Ако са сухи вратичките, както каза Еди, изсушаваш , после заглаждаш с виброшлайфа, импрегнираш с разредено с200, пак шлайфаш , може и акрилен кит и боядисваш със спрей. Няма да е като ново :)

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Кухня”