• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
EDI - майстор
Ироко иска много добра поддръжка, имайте го предвид.Дървесината е с отворени пори и иска често омасляване, ако ползвате масло.Ендгрейна е с големи пори и там също иска много добра работа.Иначе избора на дървесина е добър, издържа на гниене без никакъв проблем.Ако го шлайфате ,задължително работете с маска и очила.
Еди, благодаря!Извини ме за невежеството, но какво е ендгрейн? Иначе плотът засега е омаслен само отдолу с Осмо топ оил -като капна отгоре вода стои сякаш е върху тефлон - не се разлива. Производителя дава по две ръце и след това на всеки 6 мес., но вкъщи кухнята не е за украса- готви се ежедневно. Та ако се налага, ще омаслявам и по-често.След това, което споделихте тук, ще омасля и лицевата страна и отворите, като ги изрежат, а монтажниците да мислят какво и как относно мивката и котлоните... :yawinkle:
radius - майстор
Ендгрейн е да е рязан няпряко на влакната, демек да е от слепени летви.
http://www.lakelandwoodcrafting.com/wp- ... 00x600.jpg
EDI - майстор
Радиуса го е казал, това е напречния срез.
  • 1
  • 2

Тема "Плот от масив ироко" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: