Мечтата на всяка домакиня
hideboom - помощник
Включете витрини в дизайна на шкафовете си

Остъклените шкафове придават вкус и стил на вашата мебел. Изглеждат изключително красиво, ако зад стъклото подредите любимия си сервиз, буркани с подправки или пък инсталирате осветление. Независимо дали ще изберете чисти или матирани стъкла, то можете да бъдете сигурни, че с този акцент наистина ще направите кухнята си да изглежда изключително красиво.

Използвайте лавици, вместо шкафове

Ако сте от хората, които не обичат да струпват много вещи и сте ограничили посудата само до най-необходимите прибори, то тогава вероятно не са ви необходими много шкафове и чекмеджета, за да прибирате вещите си. В такива случаи бихте могли да заложите на лавици, вместо шкафове. Така, при всички случаи, ще придадете простор на помещението си. Лавиците пък бихте използвали за подредба на всевъзможни аксесоари и елементи – снимки, саксии с цветя, сувенири, кулинарни предмети.

Направете дръжките на чекмеджетата акцентни

Ако се чудите как да внесете акцент в кухнята си, но, същевременно, искате тя да е изчистена и в неутрални тонове, ето една идея. Бихте могли да се спрете на дръжки за шкафовете и чекмеджетата с по-екстравагантен и нестандартен дизайн. Златистите дръжки с орнаментика са особено подходящи – те ще придадат така желания стил и усещане за лукс, без да оставят впечатление за претъпкана кухня. Това е идеален начин да намерите баланса – никой не иска кухнята му да е твърде семпла, нито пък твърде помпозна.

*Мнението бе модерирано въз основа на т.14 от "Защо бе изтрито Вашето мнение"
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Админ, човекът тъй си работи и не разбира от дума, нещо?

Тема "Какви елементи да включим при кухни по поръчка" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: