Мечтата на всяка домакиня
Не съм се включвала отдавна и сега искам помощ.Правим кухня в момента и предпочитанията ми са да бъде масив.Отварям скоба-живеем в къща и навсякъде преобладава дървото.Имаме проект, който е добър , но се колебаем в избора на материал.
Имаме няколко предложения:1.Лице Бук,страници ПДЧ;2.Лице МДФ с естествен фурнир,страници ПДЧ;3.Лице и страници Бял бор;4.Лице Бук,страници бял бор.
Помагайте , моля ви.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Че то е лесно. Различават се по:
1. цена
2. цвят
3. възможности за "формоване"
Хващате лист и молив и пишете. После класирате. После, евентуално малък компромис и voila! Решението е взето.
shadowman - майстор
Моя съвет е корпус ПДЧ най-близък до масива. МДФ не е масив а негова имитация. От масива най-добре е бук, белия бор или казано по народно му "чам" е строителен материал, не че не се ползва за мебели но аз не го препоръчвам. По добро решение е орех или дъб. Много е важно вратите да са направени както трбва защото ако са мокри с времето се изсушават и вратите се изметват, ако се огрявате с огън и е близо до кухнята всичко се иметва. Тук идва момента д кажа, че МДФ-а е добро решение защото няма връзки, сглобки и табли, всичко е едно цяло и е по-здраво.

Тема "Помагайте" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: