• 1
  • 2
Всичко за правенето на уеб страници и езици за програмиране.
b313156 - напреднал
Дислайка е натиснат по погрешка. Моля за извинение!
Lisko - майстор
Оценявам усилията по изучаване на тия неща, оценявам усилията по писане на книгата и пускането за безплатна употреба, оценявам най-вече и ако наистина лекувате хора, не казвам че не можете или нещо такова, но за мен тази книга е псевдонаучна и начините по които се опитвате да обясните нещата - наивни и на места смешни.
Начинът по който се само-хвалите е доста по-скромен от този на други ваши колеги, признавам, но въпреки това - отвъд границата на моите възприятия за нормалност. Нито Айнщайн, нито Нютон, са се хвалили по такъв начин.
Стигнах до 19-та страница и ми омръзна. Температурата в слънчевите петна не е милиони градуси а е ПО-НИСКА от температурата около тях (на фотосферата). Общо взето около 3000-4500К е температурата в петната. Те и затова се виждат тъмни, щото са по-хладни.
Всички препратки към "велики" руски учени които видях са препратки към шарлатани. Торсионни полета - в съвременната физика няма такова понятие. Има в главите на няколко шарлатани и техните фенове. Аналогично и "физическия вакуум".
Това да давате акъл на учените да четат езотерични книги, Библията и прочие е все едно да им давате акъл да четат глупости. Въобще даването акъл на някой как да си върши по-добре работата при положение че имате повърхности познания от неговата работа е по дефиниция - арогантност. Ако вие можете да лекувате и аз (който не мога) взема да ви давам акъл - научете матричното смятане, ще ви е полезно -- това е арогантно. Кой съм аз че да ви казвам какво ще ви подобри лечителските способности??? Аналогично, ако аз съм физик, е арогантно да ми казвате да чета Библията, Червената шапчица и други приказки.
Между другото, Слънцето се пише с главна буква по причини аналогични на тези поради които се пише Интернет. Да, има слънца има и интернети, но когато имате предвид нашето Слънце, тогава е с главна буква.
Ох, прочетох още малко и още повече се същисах. Растителните клетки не били живи за разлика от животинските. Ох, ох, ох... самоцензурирам се....
А случайно да сте чели колко процента от човешката ДНК е същата като на банана ?
Душа?!?!
Не спирам...
toolegittoquit - майстор
Lisko написа:
Ох, прочетох още малко и още повече се същисах. Растителните клетки не били живи за разлика от животинските. Ох, ох, ох... самоцензурирам се....А случайно да сте чели колко процента от човешката ДНК е същата като на банана ? Душа?!?!
ХАХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХАХА!!!!!!! Растителните клетки не били живи. Има универсални(за Земята) признаци, по които се познава дали едно нещо е живо. Растеж, размножаване, преобразуване на енергия, реагиране. Растенията са всичко от това и това е материя, която се учи в началното училище. Растенията са жив организъм. Това, че не говорят или не могат да крачат наляво-надясно не ги прави по-малко живи.
Дори 5 годишно дете няма да каже, че растението не е живо. Просто е различно. И колкото и да не им придаваме важност, нас нямаше да ни има без тях. Защото те служат за храна, те хващат и въглеродният диоксид и чистят въздуха.
п.п Около 50% от ДНК на банана е еднакво с това на човека. Защото споделяме една и съща градивна база, всички сме организми, изградени/построени на базата на въглерод.
п.п2 Ползвам теб, като те цитирам, но имам предвид профанските неща, които си чел в книжката. :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Проблем при конвертиране от уърд в EPUB" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: