От 1 юли до 1 септември 2012г. НаправиСам започва конкурс за най-интересен ремонт, статия или нещо изобретено от вас.
MamaMy - майстор
Явно тазгодишния конкурс по мерене на п**ки е започнал, но не намерих никъде обявление с параметри. Какво точно се търси, дължина, дебелина, дълбочина, вкус, мирис :? Явно има нещо съдейки по темите из форума. До вчера бивши съидейници започнаха да се самоизяждат. Големи спорове за неща които не засягат тематиката на форума. Хванали се за гушите, хора които винаги съм уважавал като професионалисти и свалят нивото от +20 на -5. Вярно, че и температурите на вън паднаха, но едва ли ви влияят чак толкова драматично само те. Да не би някой да е оставил нещо в наследство на форума та го делите? Или пък форума е спечелил от тотото и не може да го разделите? Като не влизам чак толкова редовно и съм изтървал края. Може би е свързано с онзи другия форум на Тани? Да не би Евгени накрая да се е вразумил и да е изгонил всички за да си седи форума чистичък и да няма кой да му се противопоставя?
Светнете ме накрая! Много мразя да разбирам последен, а кокала вече оглозган. Оставете малко и за нас беззъбите. Поне костния мозък. Белким поумнеем и съвсем спрем да влизаме по форуми и социални мрежи. И за малко поне спрете да се лаете за да се чуете. От толкова лай дори не знаете за какво сте се захапали. Спорите за политика, а никой от вас не е политик. Да знаете, че и те така спорят и се карат по между си. Чудят се кой да направят управител на Магистрали АД или подуправител БНБ от вас. На кого от вас да връчат едни милиарди които смятат да откраднат в близките дни. Като ви гледам от страни това ще бъде най-силно лаещия. Този който е обидил най-много бивши свои приятели. Този който е избълвал най-много простотии по адрес на опонентите. Е аз се отказвам от тази чест. Ако това е цената да стана подлога на някой действащ политик, БЛАГОДАРЯ съм!
torbalan - Дървен философ
То на тема политика да се изядем по между си е изключително лесно.
vlax - майстор
чет юли 27, 2023 7:52 pmMamaMy написа:
... Може би е свързано с онзи другия форум на Тани? Да не би Евгени накрая да се е вразумил и да е изгонил всички за да си седи форума чистичък и да няма кой да му се противопоставя?

Абе и аз не следя,ама отатък се кефят,че тука се е заформила .....
:partyman:
Нормално. Имат агенти, провеждат "мероприятие"...
За щастие, такива никога не печелят конкурс, Мамка му!

Тема "Тазгодишния конкурс е започнал" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: