Благодаря за изчерпателните отговори! Надявам се, че не досаждам?
Да уточня: винкелова конструкция ще има, точно като твойта.
Питах за термоизолация отвън предвид топлинни загуби и с цел икономия на електроенергия. Нали ни забраниха да използваме и 40VV за осветление ...
Какво ще кажеш за сушене на червиви плодове? Тази година нещо стана и 90% от от ябълките ми са червиви. Правил съм обичайните пролетни пръскания като всяка година, но ... Единственото, което се сетих беше да се нарежат (фактически изчистят) и исушат. Приложихме бабиния метод - нанизани на конец. Ще ги сложим да престоят и във фризера, както препоръчваш, но все пак - какво е мнението ти за сушене на точно такива плодове?
Да уточня: винкелова конструкция ще има, точно като твойта.
Питах за термоизолация отвън предвид топлинни загуби и с цел икономия на електроенергия. Нали ни забраниха да използваме и 40VV за осветление ...
... в 5 ч. започва отделяне на изсушен продукт.Как се разбира, че въпросния продукт е готов? Вярно, че практиката учи най-добре, но все пак можеш ли да кажеш нещо с думи? През колко време средно отваряш да вадиш нов готов продукт?
Производство на дим - тлеене на влажни дъбови стърготини в отделно външно огнище.Ще кажеш ли нещо повече за това?
Какво ще кажеш за сушене на червиви плодове? Тази година нещо стана и 90% от от ябълките ми са червиви. Правил съм обичайните пролетни пръскания като всяка година, но ... Единственото, което се сетих беше да се нарежат (фактически изчистят) и исушат. Приложихме бабиния метод - нанизани на конец. Ще ги сложим да престоят и във фризера, както препоръчваш, но все пак - какво е мнението ти за сушене на точно такива плодове?