Жилището на най-малките
34 mm
Благодаря!
Темата е стара, но виждам че shaman посещава форума и искам да попитам как е направено така че гардероба да влезе при толкова малко място до тавана. Ако се сглоби легнал според мен няма да може да се изправи при такова малко разстояние до тавана.

Изправен ли е сглобяван, или тавана в друга част на стаята е по-висок?
С крачета или надстройки. Да сглобяваш прав е мъка, но в някои случаи няма друг начин.
На тази снимка, според мен, не се виждат нито крачета нито надстройки.

Изображение
Краката са зад цокъла.
Искам да сложа фолио на гардеробите в детската, може ли някой да ми обясни как точно се слага и какво ми е нужно?
Най-добре виж в нета, има много клипчета, така ще разбереш най-добре.
maistorcheto33 написа:Искам да сложа фолио на гардеробите в детската, може ли някой да ми обясни как точно се слага и какво ми е нужно?


За да стане фолиото както трябва, е добре да се въоръжиш със следните инструменти: Ножица, макетен нож, сешоар или пистолет с горещ въздух, игла, шпатула-киче и разбира се, самото фолио. Не ти препоръчвам препарат за стъкла, защото може да прекалиш. Отлепя се края на ролката фолио и се залепя в равнина. Постепенно се отлепя и с шпатулата-киче се избутва от средата надолу и после към краищата и се отлепя постепенно, като внимаваш да не остават балончета(със сешоар и игла се отстраняват в последствие). Ако е ламинирано ПДЧ, като едно времешните шкафове, спокойно можеш да ползваш и препарат за стъкла и избутваш с нормален натиск, водата, която е между фолиото и шкафа, а после издърпваш едновременно със сешоара и шпатулата, това след като си избутал веднъж голяма част от водата. Най-добре е някой да ти покаже или прегледай клипове
Интересен гардероб тип 'направи си сам' се е получил. Като гледам е здрав и стабилен, което е едно от най-важните неща. Браво!

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Детска”