Жилището на най-малките
Здравейте, в стаята се вмирисва бързо и много лесно. Стаята е малка , дори няма място къде да се сложи CRT телевизор от тия грамадните... Има едно цвете до прозореца на поставката, има две легла(обикновенни са , не са персон и половина или спалня), има закачен smart телевизор на стената и има едно бюро+гардероб, сами си направете изводи колко е малка стаята. Проветрявам по-няколко пъти на ден и пак е леко вмирисано... Как да не е вмирисано??? Преди живях в по-голяма стая дето има CRT телевизор и дори там има диван ,който може да се разпъва като се дръпне масата по-към другото легло(което е двуетажно) и проветрявах на ден между 5 и 15 минути, и си беше екстра, ама има два прозореца, а в сегашната ми по-малка стая има само 1 прозорец, който се отваря. Как в ''новата ми'' стая да си мирише нормално и да не трябва да проветрявам по 3-4-5 пъти на ден,дори повече от 5 пъти трябва ??? До стаята има баня,а до банята тоалетна и кухня+коридор.
Предлагам ти решение: идваш да живееш при мене! Безплатно! Давам ти на разположение навес,южно изложение,30 кв.м.! Изискване: наем-1 бира на месец и....да си сменяш чорапите поне на 30 дена и да не оставяш тампоните на приятелката си под леглото...!
Andri01 написа:Предлагам ти решение: идваш да живееш при мене! Безплатно! Давам ти на разположение навес,южно изложение,30 кв.м.! Изискване: наем-1 бира на месец и....да си сменяш чорапите поне на 30 дена и да не оставяш тампоните на приятелката си под леглото...!


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Не искам,но ти благодаря за предложението.
Махни цветето, от него ще е :vom:

Или провери зад гардероба да не се появил мухъл...
Делян написа:Махни цветето, от него ще е :vom:

Или провери зад гардероба да не се появил мухъл...


От както си има стаята си мирише така, не е от цветето, ще проверя да не би да е от мухъл.
Извинявай, ти на колко си години? Че темата е в раздел "детска стая", а ти твърдиш, че живееш в стаята?
toolegittoquit написа:Извинявай, ти на колко си години? Че темата е в раздел "детска стая", а ти твърдиш, че живееш в стаята?

22 почти , а и не е в раздел спалня тъй като няма спалня(спалня легло).
Дали е възможно под паркета да има мухъл?
Навсякъде има възможност да има, където има условия. Но провери тавата под леглото и зад гардероба най-вече.
toolegittoquit написа:Навсякъде има възможност да има, където има условия. Но провери тавата под леглото и зад гардероба най-вече.


Следмалко ще проверя и ще пиша веднага след това.Точно до банята е стаята, дали може от банята да замирисва и да идва в стаята ддз :D ? И в банята мирише малко странно.

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Детска”