ср авг 17, 2022 10:57 amnikolov333 написа: При монтажа на армировката е добре да се ползват дистанционери поне 3 см върху подложния бетон за да се покрие арматурата. Арматурните заготовки на биглите изпълнени ли са по проект, защото не виждам завиване и припокриване в ъглите. Мисля, че трябва да имаш и заложени и едни ограничители като разпънки, които не знам лак се казваха .Сега слагат дистанционерите под арматурата по сложния начин, защото когато ги видях, че са ги пропуснали вече бяха напреднали доста... Днес конструктора и надзора ще дойдат, да приемат изработката и монтажа на арматурата, преди да се налее бетона и ако имат забележки ще се отстраняват.
Колега отдавна не си писал, как се развива проекта?
Съдейки по датата ако не сте сготвили първата манджа в нова кухня, ще трябва да се случи много скоро.
Интересно ми е как се е получил покривът, а и изобщо впечатления от развитието на проекта.
Аз лично съм на етап проектиране и чета от горе до долу из форума. Тази ми идея ми носи малко "спънки" с архитекта към момента, но мисля, че се разбираме добре. Понеже и аз също съм на идея къща с елементи на нискоенергийна, питам как се развиват нещата.