• 1
  • 2
resistbody - майстор
Имам сграда от термопанели, залепих ЕПС и после шпакловка с мрежа и минерална мазилка.. вече 4 години не е мръднало... Лепил съм XPS на тавана на бус и вече 6 години не са мръднали, а там знаеш има усукване, вибрации и подобни... Не съм мазал никакви контактни грундове...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб юни 15, 2024 12:27 amresistbody написа:
Имам сграда от термопанели, залепих ЕПС и после шпакловка с мрежа и минерална мазилка.. вече 4 години не е мръднало... Лепил съм XPS на тавана на бус и вече 6 години не са мръднали, а там знаеш има усукване, вибрации и подобни... Не съм мазал никакви контактни грундове...
Е кажи в какво ги лепи, де ;-)
resistbody - майстор
съб юни 15, 2024 7:00 amn_a написа:
съб юни 15, 2024 12:27 amresistbody написа:
Е кажи в какво ги лепи, де ;-)
Лепих ЕПС върху термопанел, ползвах лепило за ЕПС, или е било титан или акфикс или дцп при нас друго не предлагат... ползвам което и да е...
Примерно такова нещо...
Изображение
ivanovbg - майстор
Свърших с измазването. Колко ще е трайно само времето ще покаже :-D

Прикачен файл

0-02-05-608fbae4479ceb9292c5eb5012cf884a1be4388bef40076ab056c9cb1443373b_full.jpg
chapara - майстор
👍Да те надживее дано.
пишман_майстор - майстор
Супер! А слага ли копчета или мина без? Щото само това дупчене на панела не ми допадна като идея никак, останалото -съгласен.
ivanovbg - майстор
Благодаря. Копчета сложих само в горния край по три копчета на платно за всеки случай. Според мен няма нужда и от тях. Много здраво лепи лепилото. 15 кв са стените общо и отиде по чувал и половина лепило и мазилка. Гледах да е максимално тънко да не натоварвам лепилния слой. Остана на късата страна да залепя водобранните плочки.

Времето ще покаже.
  • 1
  • 2

Тема "Измазване на стенни сандвич панели" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: