TiratroN - специалист
Здравейте. Дайте съвет.
Имам под , който е правен от камъни. Не е равен, има ниски места,високи... като се мокри се образуват локви, трудно се чисти.
Искам да го залея с нещо, но прозрачно и устойчиво. Принципно ще е добре да се изравни, но наистина е хубаво да е прозрачно. Не искам да го залея с бетон и да стане грозна работа.
Също така да не е нещо много скъпо.
Ако го лакирам с нещо, няма да поема вода, но отново си остава трудно за забърсване. Затова мисля че ще е нужно да се изравни.
Какво мога да използвам?
chapara - майстор
Нищо такова още не е измислено, пък още повече и ефтино.
Успех.
TiratroN - специалист
Е хубаво де, нека не е евтино. Епоксидна смола мисля че ще стане, но тя си е скъпа.
Всъщност вече не искам да го изравнявам, защото има доста мебели положени и ще е трудно да се местят.
Предложете някакъв лак ,който да проникне в камъка и да го направи водонепропусклив. Ще го нанасям с четка.
ivanovbg - майстор
нед авг 18, 2024 1:13 amTiratroN написа:
Е хубаво де, нека не е евтино. Епоксидна смола мисля че ще стане, но тя си е скъпа.
Всъщност вече не искам да го изравнявам, защото има доста мебели положени и ще е трудно да се местят.
Предложете някакъв лак ,който да проникне в камъка и да го направи водонепропусклив. Ще го нанасям с четка.
Той камъка обикновено е водонепропусклив. Водата я пропуска това ОКОЛО камъка. Лак ще стане почти всеки, особено на водна основа, но положението с локвите ще си остане. Щом искаш визията да си остане може да потърсиш и други прозрачни смоли с които да го направиш равен за да се оттича водата без да прави локви и събира прах, но едва ли ще са много по евтини. То красотата си е скъпо удоволствие.

Тема "Изравняване на неравен под" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: