• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
speka_rs - майстор
Има май и бял.
kr1100 - майстор
пон апр 06, 2020 3:08 pmEDI написа:
Поликарбоната има горен защитен слой, под него ще издържи по-дълго пяната.
Изпревари ме за слоя. Но , ако не е спазен, надран - си заминава полека. На поликарбона ила залепено тънко фолио с надпис UV.
Kъм автора на темата - огледай се добре и де що е клон, вейка и при вятър може да опре на поликарбона баста. Акоп са малки фугите за които питаш - силикон прозареченза външна употреба.Ако са минимални лекичко силикон и им алумииева самозалепваща лента за горен слой.
Не знам каква е конструкцията с поликарбона - т.е. как са монтирани листите Дали е дъга покрива или е 2 скатен. Ако е второто горния край на листите запечатани с алуминиева самозалепяща се лепинка. Иначе навлиза прах и боклуци по кухините и става черно/сиво/зелено и грозно.
За долните краища има дишаща самозалепваща се лепенка / но е скъпичка/ за да не навлиза отдолу боклук.
Не знам колко е голяма дълга оранжерията , но поликарбона не е устойчив на град б-отгоре хем засенчваща мрежа , хем да пази от ледени камъни.
Друго - не ти знам какви са основите на старата оранжерия , но в предвид бурните ветрове от 3 дни насам - яки основи, че платноходка ряпа да яде . Яко закрепване на поликарбона - не разчитай на тези самонарезки с гумена шайба - хващат на малка площ.
Офф Имам 10мдълга надстоена на 2,70 и 3 м в другия край на височина. С поликарбон е. Тези няколко дни като духне силно вятъра , а той не спита вътре се чува само така,така,така - голямо тресене.. Ориентирана е север /юг
  • 1
  • 2

Тема "Полиуретанова пяна - UV устойчива" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: