Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Здравейте, винаги съм ви чела, но досега не бях писала. Явно изолацията ми действа, та се отпуснах най- накрая. Бих искала да ви споделя как една моя мечта се сбъдна във тези кофти времена ( надявам се скоро да се оправи всичко) .Честно казано вилата ни не е нищо особено, самата къща е доста стара и затрупана с какво ли не. С мисълта, че я правим удобна за използване с годините си бяхме замъкнали там всичко ненужно като дрехи, мебели, дивани, какво ли не. Признавам си за което вината беше моя, просто не обичам да изхвърлям неща, нещо като вещоман съм. Та в един момент позатрупах вилата, както се казва стабилно и то заприлича на сбъртолище. :rolleyes: Миналото лято явно затова и рядко ходихме там и след дълго отсъствие, като отидохме видях в какво съм превърнала къщата. Направо ми домъчня. Как хората имат бели спретнати къщурки?! :? така се амбицирах всичко да оправя Е добре, че е мъжът ми да ме подкрепя. Та миналия мецец така се бях размечтала да съм си там. Като видяхме какво е положението и че имаме повечко свободно време започнахме разчистването. Държа да спомена какво точно направихме, защото аз въобще не бях наясно къде и как да си изхвърля любимите неща, събирани с години. Извикахме фирма, която ни предостави контейнер за извозане на отпадъци. То имало доста фирми, ма аз като не хвърлям. Притеснявах се коя да избера, но се спрях на тези mаrti - trаns . цом и не сгреших. =D> Този контейнер вълшебен събра всичко. Момчетата бяха много точни. Даже понеже мъжът ми беше започнал да поразчиства и двора, предложиха разни машини за рязане на стари дърветаа и клони. но не бяхме стигнали до там. След като изхвърлихме старите неща, боядисахме за да освежим и се получи муци :)Къщата е чиста и свободна, двора е подреден, чакам си лалетата и нарцисите да цъфнат :weedman: :) Вече си имам вила! :heart:
Последна промяна от Virtex на съб апр 11, 2020 11:04 pm, променено общо 1 път.
Причина: реклама
speka_rs - майстор
Ако може и малко снимки ...
Andri01 - майстор
Моля ти се без снимки. Жена ми също влиза тука ,а къщата на кучето е заета :(
MamaMy - майстор
Какви снимки на контейнери бе колеги? Не видяхте ли, че темата е рекламна. Рекламира си някой бизнесчето с контейнери за строителни отпадъци, а вие кълвете като таранки в гьол.
Димитър Димов - специалист
съб апр 11, 2020 12:17 pmКристина Викторова написа:
Здравейте, винаги съм ви чела, но досега не бях писала. Явно изолацията ми действа, та се отпуснах най- накрая. Бих искала да ви споделя как една моя мечта се сбъдна във тези кофти времена ( надявам се скоро да се оправи всичко) .Честно казано вилата ни не е нищо особено, самата къща е доста стара и затрупана с какво ли не. С мисълта, че я правим удобна за използване с годините си бяхме замъкнали там всичко ненужно като дрехи, мебели, дивани, какво ли не. Признавам си за което вината беше моя, просто не обичам да изхвърлям неща, нещо като вещоман съм. Та в един момент позатрупах вилата, както се казва стабилно и то заприлича на сбъртолище. :rolleyes: Миналото лято явно затова и рядко ходихме там и след дълго отсъствие, като отидохме видях в какво съм превърнала къщата. Направо ми домъчня. Как хората имат бели спретнати къщурки?! :? така се амбицирах всичко да оправя Е добре, че е мъжът ми да ме подкрепя. Та миналия мецец така се бях размечтала да съм си там. Като видяхме какво е положението и че имаме повечко свободно време започнахме разчистването. Държа да спомена какво точно направихме, защото аз въобще не бях наясно къде и как да си изхвърля любимите неща, събирани с години. Извикахме фирма, която ни предостави контейнер за извозане на отпадъци. То имало доста фирми, ма аз като не хвърлям. Притеснявах се коя да избера, но се спрях на тези https://marti-trans.com/ и не сгреших. =D> Този контейнер вълшебен събра всичко. Момчетата бяха много точни. Даже понеже мъжът ми беше започнал да поразчиства и двора, предложиха разни машини за рязане на стари дърветаа и клони. но не бяхме стигнали до там. След като изхвърлихме старите неща, боядисахме за да освежим и се получи муци :)Къщата е чиста и свободна, двора е подреден, чакам си лалетата и нарцисите да цъфнат :weedman: :) Вече си имам вила! :heart:
Вила не зная дали си имаш,но си направи добра реклама.Хайде да е на берекет.
radius - майстор
:lol: :lol: тва по-дразнещо от Телешоп :axe:
zz_stefanov - майстор
съб апр 11, 2020 1:37 pmspeka_rs написа:
Ако може и малко снимки ...
И аз искам да видя контейнера :-D

Тема "ремонт на моята прекрасна вила" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: