Не съм горския бре. Дай ся още 5 лева 

нед юли 12, 2020 9:32 pmkuger написа: Обясни значението на термина "шунт".шунтиран = свързан паралелно
Ако оставиш поразеното място така ще си имаш заложена малка бомбичка.
arxd129 написа:Не работя в медицината.
arxd129 написа:Но да работиш в медицината - грях ли еЗа повечето, които пишем в този форум - наистина ще е грях, ако работим в тази сфера
пон юли 13, 2020 12:13 pmDMN написа: успокоих сеАми това е добре.
arxd129 написа: да приемем че съм "отнесъл" с коронката около 50% (няма чак 50 процента, но да приемем че е 50%).Така както си го описал(макар, че винаги съм казвал, че една снимка никога не е излишна) - според мен изолирай наранения участък и си го ползвай така
Та ползвам си озянения участък - въпреки че е озянен, въпреки че е с намален капацитет. Да го ползвам ли?
пон юли 13, 2020 1:07 pmDMN написа:Така, както си описал, в началото:arxd129 написа: да приемем че съм "отнесъл" с коронката около 50% (няма чак 50 процента, но да приемем че е 50%).Така както си го описал(макар, че винаги съм казвал, че една снимка никога не е излишна) - според мен изолирай наранения участък и си го ползвай така
Та ползвам си озянения участък - въпреки че е озянен, въпреки че е с намален капацитет. Да го ползвам ли?.
съб юли 11, 2020 11:44 pmarxd129 написа: Да поясня: Нацеленият кабел е мостов. 3х2.5 мм2. На самостоятелен кръг. С предпазител 25А. Извън ДТЗ. Трябваше да захранва кухненски плот. Еднинствен извод на кабела - твърда връзка; под нивото на термоплота.Тези 2.5 мм2 на 25А са близо до предела си при 100% сечение. Ако са останали на 50% ще трябва много да внимава булката да не пусне 2 котлона едновременно.
пон юли 13, 2020 1:07 pmDMN написа:Снимка ще покажа. Няма да е скоро; че съм на работа. Другата седмица ще покажа.arxd129 написа: да приемем че съм "отнесъл" с коронката около 50% (няма чак 50 процента, но да приемем че е 50%).Така както си го описал(макар, че винаги съм казвал, че една снимка никога не е излишна) - според мен изолирай наранения участък и си го ползвай така
Та ползвам си озянения участък - въпреки че е озянен, въпреки че е с намален капацитет. Да го ползвам ли?.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: