• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Junak - майстор
Мисля, че се подвизава в БГ МАМА. И се радва на успех... :-D
chapara - майстор
Горския къде е :roll:
MIRO_073 - майстор
Къде отиде автора на темата? Сигурно сега копае медна руда, после ще я прави на катоди, ще изтегля до 2,5 мм2, топи PVC за изолацията... Той и с LED лентата не каза какво стана.
sokolov.91 - майстор
Чакайте и аз да пусна едно "мнение" по "темата", че да не ми се сърди автора, че само спамя.
Викни някой професионален ВИГ заварчик да изгради отнетата от боркороната мед върху кабелите. После раздалечи жилата и оформи около тях малко кофражче във формата на кибритена кутийка с малка дупчица колкото игла на спринцовка в най-високата точка. После с една спринцовка с игла шприщовай двукомпонентна епоксидна смола в кофражчето до горе и изчакай 24 часа да стегне смолата напълно. После вече замазвай, ама преди това пусни нова тема "как да замажа епоксидна смола в стената без да спуска после" или нещо от сорта и след още 1 седмица и поне 100 мнения в темата замазвай. Ако никое от мненията в бъдещата тема за замазване на кубчето от епоксидна смола не ти допадне, споко - ще ти помогна пак... :partyman: :lol: :lol: :lol:
kuger - майстор
пет юли 17, 2020 9:05 pmsokolov.91 написа:
Чакайте и аз да пусна едно "мнение" по "темата", че да не ми се сърди автора, че само спамя.
Викни някой професионален ВИГ заварчик да изгради отнетата от боркороната мед върху кабелите. После раздалечи жилата и оформи около тях малко кофражче във формата на кибритена кутийка с малка дупчица колкото игла на спринцовка в най-високата точка. После с една спринцовка с игла шприщовай двукомпонентна епоксидна смола в кофражчето до горе и изчакай 24 часа да стегне смолата напълно. После вече замазвай, ама преди това пусни нова тема "как да замажа епоксидна смола в стената без да спуска после" или нещо от сорта и след още 1 седмица и поне 100 мнения в темата замазвай. Ако никое от мненията в бъдещата тема за замазване на кубчето от епоксидна смола не ти допадне, споко - ще ти помогна пак... :partyman: :lol: :lol: :lol:
СПАМ:
Не става, не може ревизия :-D :-D
sokolov.91 - майстор
пет юли 17, 2020 9:49 pmkuger написа:
пет юли 17, 2020 9:05 pmsokolov.91 написа:
СПАМ:
Не става, не може ревизия :-D :-D
Добре. Ако иска нека направи едната от стените на кутийка отваряема на пантички и кутийката да я загипси наравно със стената. Да може да си сваля гърба на кухнята 1 път месечно и да отваря кутийката и да я поогледа, да и се порадва и пак да затваря.
:lol:
nikolov333 - майстор
Дано гугъл да индексира качествено всички мнения в темата, че някой от тях са "безценни".. :-D :lol: :lol:
Junak - майстор
Ааа, тя цялата тема е "безценна". Пич, тая приключва, дай някоя нова... Колегите са дали идеи... :-D
zz_stefanov - майстор
съб юли 18, 2020 6:28 amJunak написа:
Ааа, тя цялата тема е "безценна". Пич, тая приключва, дай някоя нова... Колегите са дали идеи... :-D
Убеден съм че ще има, то има и тръби за нацелване.
В предната тема, след десетина страници, аха да направи отклонението и нацели кабела за тази. :)
gogo7777 - майстор
Имаше и тема, в която търсеше да нацели заземителната шина на блока. Намери я накрая и започна да пуска ток през нея чрез пробна лампа. :-D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема ""Нацелих" един кабел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: