Съгласен съм и за това гофре по профила е безсмислено и излишно. По-добре е да се ползват скоби по тавана или поне да се вързва към окачвачите за да се минимизират рисковете с рапидките..

пон авг 17, 2020 3:41 pmhomie написа:Тази втората "N" шина нещо не разбрах къде е. Преди или след ДТЗ?
"N" ми влиза на една шина, която разклонявам на втора "N" шина и на трета изкуствена "РЕ" шина. "L" и "N" си минават през ДТЗ, "РЕ" директно към консуматорите, както трябва да е.
пон авг 17, 2020 3:41 pmhomie написа: В таблото пипам само аз, за сега. Снимки няма, защото съм разтурял схемата с ДТЗ, а и вътре е голяма плетеница от стари и нови кабели.За какво я ползваш тази втора, разклонена "N" шина
"N" ми влиза на една шина, която разклонявам на втора "N" шина и на трета изкуствена "РЕ" шина. "L" и "N" си минават през ДТЗ, "РЕ" директно към консуматорите, както трябва да е.
Писах, че съм пробвал с директен кабел от таблото, за да елеминирам грешни връзки. И ако при бойлера е възможно, макар мултицетът да не дава връзка между "N" и "PE" към бойлера, то при контактът няма как да се обърка.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: