Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
nautilus33 - майстор
Ако ти останат, ще се радвам.
ky-kyy - майстор
чет сеп 03, 2020 5:38 pmnautilus33 написа:
Ако ти останат, ще се радвам.
Нямаш проблеми :) Трудно и бавно покълват, после трудно се разсаждат, ама като тръгнат, са ибати изродите :lol: Малките кисели мексиканки, вече четвърта година с мое семе си ги въдя, перфектни са мариновани в буркани, антилските и африканската трета, а физалиса още по-отдавана, ама единия вид се затри, той пък не ставаще директно за ядене, ама пък каква туршия ставашеееее...а другия си го чоплиш като семки и е сладък...Пепиното, е интересен плод, със странен вкус, но то съвсем трудно покълва....
nautilus33 - майстор
Може би заради климата ни?
kr1100 - майстор
[quote=nautilus33
Карбамида за какво го ползваш? Като тор ли? и Защо наесен?
[/quote]
Наесен като започне листопада. Листата бързо гният и с/у болести те
nautilus33 - майстор
чет сеп 03, 2020 9:58 pmkr1100 написа:
[quote=nautilus33
Карбамида за какво го ползваш? Като тор ли? и Защо наесен?
Наесен като започне листопада. Листата бързо гният и с/у болести те
[/quote]

Ясно. А каква е дозировката?
preslav - майстор
Не знам защо, но карбамидът се ползва само за семкови - дозата е написана на опаковката.
kr1100 - майстор
пет сеп 04, 2020 7:44 pmpreslav написа:
Не знам защо, но карбамидът се ползва само за семкови - дозата е написана на опаковката.
С/у струпясване
Да пропуснах да го пиша / мислех ,че се подразбира/.
И ХУБАВО измиване на пръскачката след пръскане с карбамид
hidrazin - майстор
На моите опаковки с карбамид не пише никаква доза.
:partyman:
miroki - майстор
чет сеп 03, 2020 5:22 pmky-kyy написа:
чет сеп 03, 2020 5:03 pmmiroki написа:


Ползвай го за подправка или добавка в гозбите. Ние го ползваме като готвим и в супите. И някаква туршия имаше с него.
Поне ражда много.
А мексиканската я махнах. Само за таратор/снежанка става, през зимата, като няма краставици. Но и за това е гадна. Държи в мазата поне.
Суших го, парих го...все е гадно :lol: В манджа не съм се сетил....Ама ако ме изгони жената, ще дойда у вас :mrgreen:
.
Сега питах жената, вкус между пипер и домат и го ползва там където се слагат такива. И на боб. :)
пет сеп 04, 2020 8:09 pmhidrazin написа:
На моите опаковки с карбамид не пише никаква доза.
:partyman:
"Норми на торене: Култури (кг / 100 м2)
Житни, зърнени: 2.5-3.0
Зеленчуци: 2.0-3.0
За пръскане на семкови овошки: 5-6% р-р"

На село нета е слаб.

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: