Здравейте,
Днес срещу една бира станах собственик на
отпадъчно парче черна ламарина 2 мм дебелина
за печене на чушки, патладжани и прочее зимнина.
Разбира се, парчето е порядъчно ръждясало.
Та се чудя - как да го почистя?
Само с телената четка, с вода и препарат за чинии, с някакъв
ръждопреобразувател? Или да го оставя да се опече на огъня?...
Днес срещу една бира станах собственик на
отпадъчно парче черна ламарина 2 мм дебелина
за печене на чушки, патладжани и прочее зимнина.
Разбира се, парчето е порядъчно ръждясало.
Та се чудя - как да го почистя?
Само с телената четка, с вода и препарат за чинии, с някакъв
ръждопреобразувател? Или да го оставя да се опече на огъня?...