• 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 130
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Аз нещо грешно ли бях казал.
ves-ko - специалист
Новият "Контролер NPBC-V5 е предназначен за работа с висок клас пелетни котли, имащи нужда от по-голям набор сензори и изпълнителни механизми. Той разполага с 18 входа, един от които е за кислороден сензор (lambda sensor), и 20 изхода, два от които са за аналогово управлявани клапи за първичен и вторичен въздух".
За хората с винаги последните модели телефони - напред към Натурела :) :) :)
ср сеп 09, 2020 1:20 pmves-ko написа:
Новият "Контролер NPBC-V5 е предназначен за работа с висок клас пелетни котли, имащи нужда от по-голям набор сензори и изпълнителни механизми. Той разполага с 18 входа, един от които е за кислороден сензор (lambda sensor), и 20 изхода, два от които са за аналогово управлявани клапи за първичен и вторичен въздух".
За хората с винаги последните модели телефони - напред към Натурела :) :) :)
Колко да е нов, пък и не можеш да си го купиш. Правят го за шуменски производител по заказ.
Тая пътека аз съм я тъпкал преди няколко години.
Пък можеш и да опиташ- едно телефонче или пък ей я къде е Ана Феликсова фаталната. С коолото я прая за 12-15 минути като спазвам ЗДвП.

Филме, нищо грешно няма.
filmatoplo - майстор
:wink: Има една универсална платка води се за по висок клас горелки още с чернобелия дисплей .
ves-ko - специалист
ср сеп 09, 2020 2:12 pmТрифон П.Трифонов написа:
Колко да е нов, пък и не можеш да си го купиш. Правят го за шуменски производител по заказ.
Тая пътека аз съм я тъпкал преди няколко години.
Пък можеш и да опиташ- едно телефонче или пък ей я къде е Ана Феликсова фаталната. С коолото я прая за 12-15 минути като спазвам ЗДвП.
...
:-D Е да, ама не съм с последен модел телефон :supz: :-D
Тъй де, за сега ще карам с оригиналната грейковица (гаранционна) - вероятно ще се окаже достатъчна, но пък времето ще покаже.
А иначе пътеката до кака Ана Ф. вече е 'отъпкана' :) , а и да, ЗДвП трябва да се спазва! :!:
filmatoplo - майстор
Ей колко ми е къса паметта ,преди 2 часа подмених една платка :wink: след туй и 1 запалка -цирка започва.Добре че снимах кабелите с телефона за по лесно. :wink:
jabi - помощник
пет ное 15, 2019 4:22 pmstefan33 написа:
Вече и модулация по стаен термостат-С новата софтуерна версия 51/24 при използване на стаен термостат NRC6-SV, той може да
модулира мощността на горелката, в зависимост от
приближаването на настроената стайна температура.
Здравейте,колеги.Някой има ли и може ли да качи тази версия на софтуера. :)
stefan33 - специалист
пон сеп 28, 2020 9:52 amjabi написа:
Вече и модулация по стаен термостат-С новата софтуерна версия 51/24 при използване на стаен термостат NRC6-SV, той може да
Здравейте,колеги.Някой има ли и може ли да качи тази версия на софтуера. :)
При мен направиха актуализацията от натурела през интернет
jabi - помощник
пон сеп 28, 2020 11:54 amstefan33 написа:
пон сеп 28, 2020 9:52 amjabi написа:
Ще трябва да им се обадя.
Благодаря.
dikata1988 - напреднал
Здравейте на всички от 1 година ползвам горелка на Грейко и тази година реших да сложа WiFi модул NRM-W3 та закупих си модула прочетох няколко пъти описанието за инсталация с страницата на НАТУРЕЛА и мисля че ще се справя,само имам затруднение с "За да се свърже WiFi модула със сървъра на системата, Интернет мрежата трябва да има
разрешен изходящ порт 32006 за TCP пакети"
Та рових из настройките на рутера и незнам дали съм го направил правилно?В събота ще се заловя да го инсталирам и искам да ми е готов този порт!
Прикачен файл:
Без име.jpg
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 130

Тема "НАТУРЕЛА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: