• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 46
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andy_forresite - майстор
Дано да си прав.
Освен неподвижна вода с ДВЕ помпи :lol: има и огромно количество въздух. Тъкмо поизкарах от него и отидох да допълня вода, то пък спрели водата (авария в града) и трът :)
Анди, ща пребия ве! Ако знайш колко дърва съм нацепил и колко дъска натроших....!!! Монитора ми е скъп, а ти си ми далече.
От кога та упреквам, че не си направи тема?! Не е срамно бе. Калин от кога си направи парното и си джитка. Неговата тема е много образователна.
Успех!

Тия вътрешни изолации що не си ги шпакловал? По добре да бяха отвън.
andy_forresite - майстор
Ами на Калин е сложно свързването. Чел съм темата. При мен е елементарно.
Това е лист фибран подпрян на стената. Не е лепен. Там си седи хартисал от един цокъл.
Последна промяна от andy_forresite на нед окт 18, 2020 1:15 pm, променено общо 1 път.
нед окт 18, 2020 12:57 pmandy_forresite написа:
Ами на Калин е сложно свързването. Чел съм темата. При мен е елементарно.
...
Видяхми!!!
На Калин било сложно?!!
Давай, с поправката и качи...... където и да е схема на елемент(Арно)ите!
Веки ши са упрай рабутата и ти ше отимаш сносна циркулация, Амин!

Прегорих си зеленчуците, зарад тебе. Само наденицата е точно опечена.
https://photos.app.goo.gl/9b3RotFFtR4MFMVu5
kalin72 - майстор
Анди, кое му е сложното на моето свързване?
Котел, Ладомат, трипътен/задвижка с управление и радиаторна помпа.
fbr - майстор
На Анди няма да му се оправи циркулацията, докато не направи новата схема на филма, с двете помпи и двата байпаса.
нед окт 18, 2020 2:13 pmfbr написа:
На Анди няма да му се оправи циркулацията, докато не направи новата схема на филма, с двете помпи и двата байпаса.
Глупости на пелети.
Тотална грешка при подвързване, което определя пътят на потоците, с вентил с пълно отделяне. Истинските схеми са на Атмос, в темата Буфер на Антон и туй то. Другото е импровизация от недоимък и си е пълна закърпия.
Аз не съм правил схемата на Филма, при която е смешно да се твърди, че "байпасът е хидравличен изравнител".
Айде малко е лево, докато Анди си оправи парното! После си практикувай знанията.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на нед окт 18, 2020 2:26 pm, променено общо 1 път.
fbr - майстор
Я се дръж прилично. При една радиаторна помпа, байпаса е хидравличен изравнител.
Последна промяна от fbr на нед окт 18, 2020 2:29 pm, променено общо 1 път.
нед окт 18, 2020 2:26 pmfbr написа:
Я се дръж прилично.
Само когато не знам и не съм прав.
Изчезни като малка пръдлива фея!
Когато помагам, помагам със знания и опит, както и резултат- обратна връзка във форума (feedback).
Ти къф си тука, с никвите постове, дето на никой не реши казус?!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на нед окт 18, 2020 2:30 pm, променено общо 1 път.
fbr - майстор
Ти къф си. И нали обеща
да не пишеш много вече. Гледам пак му отърва края.
Последна промяна от fbr на нед окт 18, 2020 2:32 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 46

Тема "Избор на термостатичен трипътен вентил за котел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: