Най - вълнуващия въпрос зимно време.
slaviyakov - специалист
Ужс, ужс! А си и инсталатор до колкото разбирам :shock:

Прикачен файл

Screenshot_20201112-210711.png
Антон С. - специалист
Подбъзиква се бат Трифон :lol: И аз му се връзвам понякога :) Цветовете се редуват в постоянен цикъл ( червено, зелено и синьо) и нямат нищо общо нито с консумацията, нито с моментната мощност :wink:
slaviyakov - специалист
чет ное 12, 2020 9:18 pmАнтон С. написа:
Подбъзиква се бат Трифон :lol: И аз му се връзвам понякога :) Цветовете се редуват в постоянен цикъл ( червено, зелено и синьо) и нямат нищо общо нито с консумацията, нито с моментната мощност :wink:
Дано да си прав ! Защото ако си го мисли наистина....
чет ное 12, 2020 9:09 pmslaviyakov написа:
Нищо не си разбрал. Не съм инсталатор.
Изхождам само от собственият си опит с горелка и програмата за контрол и мониторинг на Натурела.
Правя си някаква аналогия, която може и да е грешна, макар че....защо точно 3 цвята, по подобие на програмата за горелката?!
Дори и да греша, с цветчетата, "ужасът" не е от такова значение, колкото го представяш, а е само в твоята уста.
Не мога да покажа логовете от програмата, понеже не я ползвам повече от 2 години. Сега си мажа по телефона.

Тонка, е как да нямат общо с консумацията? Даже е показана по часове графично и е сумирана долу.
slaviyakov - специалист
чет ное 12, 2020 9:22 pmТрифон П.Трифонов написа:
Нищо не си разбрал. Не съм инсталатор.
Изхождам само от собственият си опит с горелка и програмата за контрол и мониторинг на Натурела.
Правя си някаква аналогия, която може и да е грешна, макар че....защо точно 3 цвята, по подобие на програмата за горелката?!
Дори и да греша, с цветчетата, "ужасът" не е от такова значение, колкото го представяш, а е само в твоята уста.
Не мога да покажа логовете от програмата, понеже не я ползвам повече от 2 години. Сега си мажа по телефона.

Тонка, е как да нямат общо с консумацията? Даже е показана по часове графично и е сумирана долу.
При тази програма която ползваш за мониторинг и контрол на горелката може и да е така, но тук при камината логиката ти куца и се вижда с просто око
чет ное 12, 2020 9:28 pmslaviyakov написа:

При тази програма която ползваш за мониторинг и контрол на горелката може и да е така, но тук при камината логиката ти куца и се вижда с просто око
Да, така е. Сложих цаките и видях, че цветчетата са за красота и контраст, инак стълбчетата щяха да са с различна височина.
Просто....Нещо цветно.
Антон С. - специалист
Прикачен файл:
20201112_213536.jpg
чет ное 12, 2020 9:22 pmТрифон П.Трифонов написа:
Нищо не си разбрал. Сега си мажа по телефона.

Имах предвид, че цветовете нямат нищо общо с консумацията. Ама от ли ти се обяснявам? И аз кат теб отдавна си мажа по телефона :) Там различни цветове няма - моят е монохромен :-D
Антон С. - специалист
Прикачен файл:
Screenshot_20201112-215134.jpg
Ей го вна - кат закрепи на втора и не сменя цветовете :weedman:
slaviyakov - специалист
И при мене тъй!
Междодругото статистиката на мобилното приложение не ми работи . Ще звъня утре на натурелци , и ако може да ми добавят още един таймер че с три броя си не е работа

Прикачен файл

received_1776345862513612.jpeg
received_1776345862513612.jpeg (27.07 KиБ) Видяна 785 пъти
Последна промяна от slaviyakov на чет ное 12, 2020 10:59 pm, променено общо 1 път.
Антон С. - специалист
Малиии, половин кило на час... Мечта :-D Не мой ма огрей такоз чудо [-X

Я кажи на коя мощ гори, за да поддържа такъв разход.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: