• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Kondor1 - специалист
Продават се едни смесители от типа на това на снимката. Дали ги бива? Притесненията ми са главно откъм затварящ механизъм и неръждаем материал - за цени от типа на 40-50лв е малко съмнителна работата:
Прикачен файл:
1.jpg
eleonorvelichkov - специалист
По-добре си вземи нещо подобно. Защото този тип дръжки много лесно се чупят, защото човек често се бърка със смесителите за вода, където дръжката се дъпра или натиска, за да се пусне или спре водата. Освен това тези, които ти гледаш не са от неръждаема стомана, а от пластмаса. Тези двете неща водят до това, че дръжката скоро ще се счупи. Ние вече хвърлихме един такъв нагревател за вода. Иначе като идея и практичност тези нагревателчета са добри. Разбира се температурата на водата зависи от водния поток, тоест колкото е по-малък водния поток толкова по-висока е температурата. Разбира се тези нагревателчета са по 3000 вата и съответно не можем да искаме голям поток и висока температура, но нещата са задоволителни. Като недостатък мога да посоча, че нямат защита от прегряване и ако се включат и няма вода могат да се повредят, но може и да имат вече не знам.

Прикачен файл

Instant_Water_Heating_Faucet_15[1].jpg
Instant_Water_Heating_Faucet_15[1].jpg (26.14 KиБ) Видяна 3518 пъти
Kondor1 - специалист
Трябва ми за извод от стената, а не за стоящ смесител, затова е горния пример. Опасявам се, че по-"марковите" ще са все стоящи. За мощността ясно, че 3kW не е много силно, но долу горе да стопля пак е нещо. А и е по-добър вариант за мен спрямо 6kW, които претоварват масовите бушони.
eleonorvelichkov - специалист
пон ное 16, 2020 2:22 pmKondor1 написа:
Трябва ми за извод от стената, а не за стоящ смесител, затова е горния пример. Опасявам се, че по-"марковите" ще са все стоящи. За мощността ясно, че 3kW не е много силно, но долу горе да стопля пак е нещо. А и е по-добър вариант за мен спрямо 6kW, които претоварват масовите бушони.
Ето тук имат за стена и за плот https://telemarketbg.com/produkt/nagrevatel-za-voda/ , а ние нашите за 30 лева ги взехме от кауфланд сега точно не мога да се сетя каква марка са. Купих два такива на моята тъща и на нас с жената за кухнята.
vlax - майстор
Имам два такива боклука, ЕЛИТ и MUHLER.Първо купих Елита от Хоуммакс и като се повреди го занесох в магазина ,че е в гаранция.Понеже срока да ти го отремонтират мисля е до 30 дни и за да не чакам купих веднага от Кауфланд на промоция Мухлюто.И двата с 5 години гаранция,и ги менкам,докато отремонтират единия,ползвам другия.На мен ми вършат работа,доволен съм дотолкова,че не си мия ръцете със студена вода.За Делимано не знам как са с качеството.
:partyman:
krasi92 - майстор
Виж в https://www.metro.bg/. Имаше май на дели....о.Мухлерте протичат при по високо от 4 атмосфери налягане.
Lutchezar - майстор
Никой досега некоментира че температурата на водата е свързана с натоварването на мрежата. колкото повече консуматори има, толкова по-хладка е и обратното...
MamaMy - майстор
Сигурен ли си, че говориш за същото? Няма как да има консуматори на изхода повече от един, тъй като устройството е крайно. След него не трябва да има нищо
dragozow - майстор
Имам едно Делимано на вилата в кухнята, заварено положение. Върши работа, но колкото повече усилиш водата, толкова по-хладка става. Аз лично като се счупи ще си купя нормална батерия и ще си я вържа, имам два бойлера. Нямам идея защо го е сложил предишния собственик.
addicted - специалист
вт ное 17, 2020 6:35 amdragozow написа:
Нямам идея защо го е сложил предишния собственик.
За да не пуска бойлера. Бойлера само в неделя, ако е лятото и е хептен жега, може и в сряда.
  • 1
  • 2

Тема "Проточен нагревател на мивка" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: