• 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 309
Нека намерим най-тънките цени.
Гост - специалист
Издърпва се. Не е с пружинен механизъм.
Последна промяна от Гост на пет яну 08, 2021 3:53 pm, променено общо 1 път.
ky-kyy - майстор
пет яну 08, 2021 3:52 pmГост написа:
Издърпва се. Не е с прубинен механизъм.
Благодаря. Ще го пропусна тогава.
cholev - майстор
Тез милвокита не били лоши- но скъпи, но хубави. Почти кат парксайда :-D



[Mod.Edit] Потребителят получи предупреждение за това мнение
Chefo77 - майстор
Чолеев, Чолев.
За 10 години в този спор така и не разбра, че проблемите на Парксайд не са във възможностите, а в запазването им за дълъг период от време. Поне на тези машини, които са добри в началото.
zz_stefanov - майстор
нед яну 10, 2021 10:49 amChefo77 написа:
Чолеев, Чолев.
За 10 години в този спор така и не разбра, че проблемите на Парксайд не са във възможностите, а в запазването им за дълъг период от време. Поне на тези машини, които са добри в началото.
При което тия 'сравняващи' клипчета, освен като реклама, са пълна безсмислица.
Chefo77 - майстор
Преди много години дори вървяха манипулирани клипове, още на NiMH и NiCd батериите. Вземат 2 аку машини - табела и някакъв евтиняк, табелата заредена наполовина или по-малко, на евтиняка докрая - и сравняват колко отвора били направили в дърво, метал, каквото там се сетиш. И голям срам за табелата. Правеха същото и с кабелни перфоратори - взели две свредла - едното на 1000 отвора, другото чисто ново и УААУ колко по-бавно пробива марката. И като се намериха такива, които да правят one shot клипове с прехвърляне на свредлата от едната машина на другата, фейковете намаляха.
Не твърдя, че този клип е фейк!!! От всичко прочетено и видяно за вертовете на Парксайд лоша дума няма как да кажа - определено е най-силната част в портфолиото им. Но всеки разумен човек ще се сети, че няма как 4 пъти разлика в цената да не е оправдана по някакъв начин.
nikolson - майстор
Не съм много в час, но винтовертът от тази седмица (250 лв.) е по-евтин у нас, отколкото е в Германия (150 евро). Всичко щеше да е шеС, ако можеше човек да си купи батерия, или да го ремонтира по необходимост лесно.
cholev - майстор
нед яну 10, 2021 2:26 pmnikolson написа:
Не съм много в час, но винтовертът от тази седмица (250 лв.) е по-евтин у нас, отколкото е в Германия (150 евро). Всичко щеше да е шеС, ако можеше човек да си купи батерия, или да го ремонтира по необходимост лесно.
Ими той с две батерии и батерии се продават допълнително и често. (в момента 2 и 4ач)
За ремонта не рабрах. Какъв ремонт с 5год гаранция :-D
kozl - майстор
Аз имам все още 2 винтоверта Парксайд 18 волта и 20 волта (ударен) от серия А. Батерии за тях аз в Лидл не съм срещал да се продават. Купихпот Бушона преди време за 40 пари 2Аh.
За Х серията съм срещал батерии по щандовете и за 12 и за 20V.
Дано повече да не сменят батареите, че много се омазаха.
За 12V-овото винтоврътче мога да твърдя, че ми свърши доста работа и продължава да служи, но това се дължи на факта, че патронника се сваля и почитипне е ползван. Според мен от натрупан опит със серия А на винтоврътите основен проблем имат в патронниците. При това ги ползвам от дъжд на вятър. А вече имам и втора фира на батерия от серия А 20V. E избутаха гаранционния срок при слабо натоварване, за коета явно са предвидени.
12 V перфоратор на 3-тата дупка си загуби удара. Направих рекламация. На 30 календарен ден нищо не се случи с рекламацията и се допитах в Лидъла де оставих рекламацията. От там ми обясниха, че трябва да изчакам 30 работни дни и щели да ме потърсят. Изчаках и до 30 раб.дни и пак нищо. Отново в същия Лидъл и от нейде извадиха нов перфоратор та подмениха повредения и в същата кутия ми го връчиха. Та се питам що требваше да ме разиграват, като можеше да ми го подменят още в деня на рекламацията, както се случваше в началните Лидълски години :?
И не съм правил сверки по наредби и закони, но няколко пъти при рекламации ми обясняват как имат право на 30 дни за отстраняване на проблема, когато уреда е в гаранция. А дали са календарни или работни :?
И като става въпрос за сравнения със сервизиране на маркови машини, немам личен опит. Имам неколко маркови инструмента и при моята неежедневна експлоатация никакви повреди по време на експлоатация.
Мога да спомена пример от далечно минало в началото на Демокрацията за къртачи Хилти. Много откази и почнаха да не признават гаранцията, с тезата - поради неправилна употреба. Продължихме ремонти срещу заплащане. Машините станаха "супермаркови" по стойност де :-D , до момента, в който от сервиза заявиха, че повече не са пригодни за ремонт. И тогава къртачите станаха Бош. И сега не мога отговоря, кои са били по добри, Хилти или Бош, но според счетоводителите и снабдителите, финансово и с по-малки ядове избраха баш Бош :-D
А да и не помня на кой инструмент от Лидълската ми колекция още докато да го пробвам, гледам нещо му падна. Навеждам се и ко да видя, паднала му фирмената емблема "PARKSIDE" :shock: To на новите вече гледам, по-фирмени и емблемата не е на лепенка :roll:
Та сетих се... Некогаш там де съм работил се закупиха профи инструменти FACOM. Мноо убави, гладки, блестят, веднага ти фатат окото :supz:
И като почнаа да се трошат #-o И ко да вида и на Факома му избегали марките по инструментите :lachtot:, ем не беа на лепенки :wink:
stefanjor - специалист
От днес има намалени стоки в магазините.
Предишните пъти имаше различни неща в различните магазини.
В София до Централна баня имаше 2-3 вида машини.
Едната беше това за 155 лв.

Прикачен файл

Band_Saw.jpg
Band_Saw.jpg (92.55 KиБ) Видяна 1203 пъти
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 309

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: