Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andy_forresite - майстор
Пелетите какви са? Този вентилатор е за слънчогледови. За пелети от дървесина обдухването би трябвало да е по-слабо. Примерно 1380 об/мин, 1260 об/мин и 1100 оборота съответно за мощност 3, 2 и 1. Да уточня че дървесни пелети горелката ми не е виждала и на снимка.
Първоначалното зареждане 85 секунди предполагам ще трябва да стане под 80, тъй като след гасене остава зает обем с пепел и ще падат пресни пелети отстрани.
-penata- - специалист
ср яну 20, 2021 7:50 pmandy_forresite написа:
Пелетите какви са? Този вентилатор е за слънчогледови. За пелети от дървесина обдухването би трябвало да е по-слабо. Примерно 1380 об/мин, 1260 об/мин и 1100 оборота съответно за мощност 3, 2 и 1. Да уточня че дървесни пелети горелката ми не е виждала и на снимка.
Първоначалното зареждане 85 секунди предполагам ще трябва да стане под 80, тъй като след гасене остава зает обем с пепел и ще падат пресни пелети отстрани.
Пелетите са на Дунавци за 85 секунди се пълни съд 1 литър не съм пробвал как ще е с това време
bai_bradyra - специалист
ср яну 20, 2021 7:15 pmandy_forresite написа:
Не е било от иконката. Предупреждава че приложението е риск за компютъра.
Ще огледам защо ... при мен спря да писка антивирусната.. :)
bai_bradyra - специалист
Ето нов линк за сваляне: https://dox.abv.bg/download?id=d19dc905fa# - Линк за сваляне. Потърсих в Гугъл, доста случаи като моя. Компилирах наново и направих пълно сканиране на компа с НОД32 с последни дефиниции и дава ОК :? Моля като изтегли някой и има проблем с антивирусна да направи принтскрийн на съобщението и да ми го пусне. Може и на лични да не раздуваме темата.
stridata - специалист
А защо е с разширение .exe? Не беше ли екселка таблица?
bai_bradyra - специалист
чет яну 21, 2021 9:17 amstridata написа:
Направих фейс :lol: доколкото ми позволява капацитета :lol: :lol: Въвеждаш данните в белите полета и след натискане на бутона виждаш резултата в червените. И няма точки, запетайки, дати вместо цифри, разрешаване на редактирането :) Сигурно ще има още какво да се пипне...

Изображение
Последна промяна от bai_bradyra на чет яну 21, 2021 8:55 pm, променено общо 1 път.
don.nasco - специалист
чет яну 21, 2021 10:25 ambai_bradyra написа:
чет яну 21, 2021 9:17 amstridata написа:
Направих фейс :lol: доколкото ми позволява капацитета :lol: :lol:
Това е готино!
Преди време ми мина през ум дали няма да е по-добре да е в Уеб вариант. Има къде да се хоства, само някой с повече знания да седне да го сглоби. :)
filmatoplo - майстор
Яко ,Цяла София ще въведе тези цифри. :wink:
gardenER-- - специалист
От снощи RB20 STAR дава повреден вентилатор. Какво следва? Досега такава грешка не е изкарвал
filmatoplo - майстор
На коя степен го изписа ,в изчакване ли.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: