Най - вълнуващия въпрос зимно време.
neidox - специалист
чет яну 21, 2021 12:00 pmfilmatoplo написа:
То е ясно ,че няма да се хвана да сменям лагери на това капсоловано нещо ,ако беше руски вентилатора става ,всьо ремонтна пригоднае .Вентилатор от Заска става на Уазка ,Зил,Камаз,Газ,Прахосмукачка Победа,а лагерите идват и на няколко вида самолети . :wink: Шега разбира се ,имам си едно на ум .
По темата с вентилатора
https://youtu.be/Nosfk7LTY7g взимаш си лагерчета KOYO и забравяш за тях. Всичко ще излезе 10 кинта :o
Ndp007 - специалист
На един тон пелети.Май не е много нормално.Това ли се е запалило в тръбите.Даже май няма и тон.

Прикачен файл

IMG_20210121_184726.jpg

Прикачен файл

IMG_20210121_184649.jpg

Прикачен файл

IMG_20210121_184813.jpg
filmatoplo - майстор
:prayer: Благодаря neidox ,а на другите които се лигавеха много здраве.
neidox - специалист
пет яну 22, 2021 1:30 pmfilmatoplo написа:
:prayer: Благодаря neidox ,а на другите които се лигавеха много здраве.
Аз се радвам да помогна. И аз ако ми се наложи ще сменя лагера вместо да купувам чисто нов.
filmatoplo - майстор
Два клипа изгледах ,само 1 лагер сменят ,явно отзад не е лагер в червения корпус .До колкото видях лагера е 608 .Какви глупости приказвахте ,че не можело,че не трябвало,че било приключение .Човека ще си го смени като му кажа как става лесно и бързо ,само да купи лагери .
neidox - специалист
пет яну 22, 2021 4:33 pmfilmatoplo написа:
Два клипа изгледах ,само 1 лагер сменят ,явно отзад не е лагер в червения корпус .До колкото видях лагера е 608 .Какви глупости приказвахте ,че не можело,че не трябвало,че било приключение .Човека ще си го смени като му кажа как става лесно и бързо ,само да купи лагери .
Два лагера са, но само долният заминава от температурата греста се затопля и изстича, да не говоря и колко грес има вътре. Лагерчето струва 5,60 лева и като гледам се сменя за 10 минути.
filmatoplo - майстор
Два са лагерите ,благодаря още веднъж .Като вземат да се обаждат лагерите на 200-300-1000 камини -ще сменяте с нови вентилатори а ,ох котьооо. :wink: Че то свалиш ли вентилатора ,остават още 2 болченца .Пак повтарям -тук не е сайта на Грейко ,там да дават съвет да се подменя целия ,тук в този форум съвета е -подменяш 2 лагера и си гледай кефа.
Kalfa10 - специалист
пет яну 22, 2021 7:07 pmfilmatoplo написа:
Два са лагерите ,благодаря още веднъж .Като вземат да се обаждат лагерите на 200-300-1000 камини -ще сменяте с нови вентилатори а ,ох котьооо. :wink: Че то свалиш ли вентилатора ,остават още 2 болченца .Пак повтарям -тук не е сайта на Грейко ,там да дават съвет да се подменя целия ,тук в този форум съвета е -подменяш 2 лагера и си гледай кефа.
Аз си смених лагерчето на редуктора на шнека, пак е такова малко, струваше ми се шумен от него, но нищо не се промени.
filmatoplo - майстор
На редуктора лагер не може да шуми ,там оборотите се броят дет се вика .Но за профилактика не е лошо ,да се прегледат детайлите ,да се почистят ,лагери,зъбни колела, и сложи нова грес .
Mcl - специалист
Благодаря филме ,вдъхваш още малко доверие на хората. Че не всичко е бизнес, а и коректност и лоялност, за съжаление започват да са мираж в нашата държава.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: