Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте имам един въпрос относно изграждане на парно за къща с пелетна камина.
Имам проблем с прекарването на тръбите за две от стайте та въпроса ми е,ако прекарам тръбите нагоре от камината през тавана и след това надолу към радиаторите голям проблем ли ще е,ще трябва ли да сложа нещо за обезвъздушаване в най-горна точка или не при затворена система.
Благодаря предварително.
aleyan - специалист
Не съм спец. От това, което съм чел, не би трябвало да е проблем. Обезвъздушители в най-високата точка слагай.
speka_rs - майстор
Ако имаш начин сложи обезвъздушители в най-горната част на тръбите, ако е много зор и без тях ще минеш просто ще е по-дълго обезвъздушаването от радиаторите.
вт фев 09, 2021 12:13 pmspeka_rs написа:
Ако имаш начин сложи обезвъздушители в най-горната част на тръбите, ако е много зор и без тях ще минеш просто ще е по-дълго обезвъздушаването от радиаторите.
Няма ли да направи въздушен джоб и да не пропуска водата към радиаторите
speka_rs - майстор
пон авг 23, 2021 3:22 pmЗлатко ботунски написа:
Няма ли да направи въздушен джоб и да не пропуска водата към радиаторите
Ами правил съм подобна затворена система въпрос на време и обезвъдушаване, нещата си идват на мястото.
Подовите отополения и при тях е въпрос на време и обезвъдушаване, но се получват нещата, като потече известно време вода.

Тема "Изграждане на парно с пелетна камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: