Огледай хубаво дали е същото,че на твоята снимка кофти се вижда.
При тези 21 кг твоя също би трябвало да е 1,1 kW.

нед фев 07, 2021 1:05 pmgatio написа:Ако под токовия кабел разбираш захранването от контакта, то на двете шпилки на които са свързани червените-работната намотка. Зануляването-на един под болтовете по корпуса.
Само ако може някой да ми каже как да вържа токовия кабел ще бъда много благодарен.
нед фев 07, 2021 1:15 pmfbr написа:Супер, и аз предполагах че е така. Благодаря!нед фев 07, 2021 1:05 pmgatio написа:Ако под токовия кабел разбираш захранването от контакта, то на двете шпилки на които са свързани червените-работната намотка. Зануляването-на един под болтовете по корпуса.
Само ако може някой да ми каже как да вържа токовия кабел ще бъда много благодарен.
нед фев 07, 2021 1:37 pmDMN написа: Кондензатор се мери с рулетката, за да му се измерят размерите.Да, първо му откачих кабелите и тогава мерих.
Годността на кондензатор се измерва с уред, който измерва капацитет, ESR и др., като предварително се разреди.
Кондензаторът беше ли поне развързан от мотора, когато е мерен с мултицета?![]()
![]()
нед фев 07, 2021 11:51 amgatio написа: Замерих ги и се оказа, че при белите кабели мултицета показва 22.4, а на червените 0,03. Говоря за съпротивление. Незнам дали трябваше да меря и кондензатора, но там стойностите са 0.00.Това 0.03 какво е? Омове ли? Щото повечето обикновени мултицети не могат да хванат 0.03 от ома
нед фев 07, 2021 2:01 pmDMN написа:Омове, да. Нали се каза по-горе че трябва да се мери съпротивлениенед фев 07, 2021 11:51 amgatio написа: Замерих ги и се оказа, че при белите кабели мултицета показва 22.4, а на червените 0,03. Говоря за съпротивление. Незнам дали трябваше да меря и кондензатора, но там стойностите са 0.00.Това 0.03 какво е? Омове ли? Щото повечето обикновени мултицети не могат да хванат 0.03 от ома.
Струва ми се, че някъде се бъркаш в измерванията.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: