Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
anlok - помощник
Здравейте!
Един мой приятел има проблем с бойлера. Опитах се да му помогна. Отворих капака и установих, че защитата е изключила. Включих я, намалих температурата с надеждата, че всичко ще е наред, като чух как започва да нагрява нагревателя. След няколко чада жена му се обади и каза, че пак няма топла вода. Снощи пак отидох у тях, и най странното беше, че имаше топла вода и защитата не беше изключила. Накарах го да пусне топлата вода като стоях до бойлера и най-странното беше, че започна да циркулира водата защитата изключи. Взехме нова и я сменихме. Уж всичко беше наред, но тази сутрин му се обадих и той потвърди, че пак няма топла вода, но защитата не е изключена. От къде може да е проблема, от нагревателя или терморегулатора.
Благодаря предварително!
krasi92 - майстор
Щом си чул как се топли водата разглобявай и почисти водосъдържателя. Сменил си защитата и не се е оправило. Смени и терморегулатора и анодната ако има такава.
ky-kyy - майстор
То всичко хубаво, ама се научете да питате. Какъв е тоя бойлер, какви са тия защити, комбинирана ли е, отделни ли са, как сте го свързали, има едни сондички, напъхахте ли ги, снимчица тва- онва..

На така зададен въпрос, сменете бойлера, ако не се оправи - сменете жилището, ако пак не се оправи - сменете града, държавата, континента, планетата... :) .

Тема "Проблем с бойлер" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: