Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Soviet_Soldier - специалист
вт юни 14, 2022 10:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
Айде скрий се вече де! Баси папагала!!!
Е да ме беше разбрал, че да не се повтарям, но при теб тия процеси протичат по-сложно и отново даваш нареждания на вятъра. . .
У дома ли не те слушат достатъчно, че тук такова голямо желание имаш да наваксваш? :lol:
емовлаха - специалист
Сега видях че е с електроника това... Да натиска да му я оправят или парите! много оспамихме темата
borchoyor - специалист
Така, както казах, два пъти сменян карбуратора, сменени филтри, Х2, сменен отдушник Х2, сменена капачка на резервоараХ1, сменени семеринги Х1. Некви други идеи, може и с мерене.... След 5-ти мейл с Щил България, спряха да ми отговарят. Та.... По въпроса.
вт юни 14, 2022 11:14 pmborchoyor написа:
Така, както казах, два пъти сменян карбуратора, сменени филтри, Х2, сменен отдушник Х2, сменена капачка на резервоараХ1, сменени семеринги Х1. Некви други идеи, може и с мерене.... След 5-ти мейл с Щил България, спряха да ми отговарят. Та.... По въпроса.
Е, Бойко?!! Нещо да допълниш?
Не слушат, да ги е....екстрадирам!
https://photos.app.goo.gl/ETcq748qUHuxRJRM6
От ляво надясно и по реда на пристигане- Толстой, Кутунья, Гаро.

Вече ти препоръчах, borchoyor- Направо в Централата на Щил, ако не си минал през КЗП. Тоя проблем мисля не е от скоро, а гаранцията да не би да е изтекла?

Някога, вторият в Нисан, се е вдигал, за да реши подобен проблем, в България, след кански мъки, по "напълно здрав" гаранционен автомобил.

Да спираме, че наистина оспамихме, а адвоката е на хонорар!
вт юни 14, 2022 10:27 pmемовлаха написа:
Щях да питам за оптималният диаметър на кордата, за моята машина, но то у Форума всичко си пише, та попрочетох.
Следват горещо лято и много експерименти.
емовлаха - специалист
2.4мм е мах за теб, в процеса на работа ще си тестваш кое те удоволетворява и изгодно като корда цена производителност , което не може с корда слагаш ножа за косене и пердашиш. При мен е от 2.7 до 4мм диаметъра на корда, но ползвам 3мм и върши работа доволен съм, мах 3.3мм бих сложил. На разгобяемата ли щанга като модел се спря не разбрах...
ср юни 15, 2022 11:59 amемовлаха написа:
Не съм привърженик на 17 в 1.
В 12.00, бензинова коса STIHL FS 94 C-E, в комплект с Глава за косене AutoCut C 26-2, Корда CF3 Pro Ø 2,4 мм x 35,0 м., се нареди до останалите машини.
Исках 2мм корда, но докато вчера нямаше никаква, от усуканите, нямаше и глави, днес нещата леко се понаредиха.
Първо ми предложиха глава на Олеле Как Load&Go. върви с две приставки, съответно за Хуск и Щил.
Предпочетох оригинална на Щил, въпреки, че Панко препоръчва торната.
Като лоялен, на "Дилъра" и марката STIHL, клиент, получих ценни подаръци.

Кося по домовете, с матриали на клиента- кибапчита, кифтета, бири....
miroki - майстор
Имам 2 мм корда, купих я по грешка за моята, но не съм ползвал. От модела с ръбовете. После си взех 2,4 мм.
Ако става за твоята ще ти я дам. От Бриколаж е.
ср юни 15, 2022 12:37 pmmiroki написа:
Имам 2 мм корда, купих я по грешка за моята, но не съм ползвал. От модела с ръбовете. После си взех 2,4 мм.
Ако става за твоята ще ти я дам. От Бриколаж е.
Благодаря, ще се чуем!
Между другото, в Бриколажа цената на синтетичното Олеле Как е много добра.
Препоръчвам- угаждайте си на машинките и ще ви излезне по еФтино, Никольчо, като крайна цена!

Да обяснявам ли пак, защо синтетика и защо 1/50, Бойко или ще бъдеш така любезен?
емовлаха - специалист
На нова машинка + от мен за двутактова синтетика, но ползвана машинка неизвестно време със минералка не бих сложил синтетика! Трифоне, да та питам... Нова смес ли ще забъркаш за пърпоретката или ще караш с миналогодишната :)
ср юни 15, 2022 1:08 pmемовлаха написа:
... Нова смес ли ще забъркаш за пърпоретката или ще караш с миналогодишната :)
Тая пролет катерих 5-6 дървета, та старите компоти ги превърнах в дим.
Имам половинка прясна, на месец и половина- два.
За минералката си прав. При мен няма такова опасно- просто никаква минералка не се намира в имота.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: