Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
чет юни 16, 2022 2:36 pmdpp написа:
Някой да е пробвал стойката за рязане за 125мм ъглошлайф?
https://www.lidl.bg/p/sabudi-maystora-v ... ayf/p71326
Захващането какво е и става ли за всички ъглошлайфи?
Трябва ми от време на време и по- точно за рязане под ъгъл и и се чудя... :?
Ми долу горе става ма с тоя размер дискове трябва да режеш части за часовници...почти не я ползвам мойта сложил съм един излишен райдър с диск за шмиргелене и така я ползвам...
gogo7777 - майстор
чет юни 16, 2022 7:00 pmAndri01 написа:
Днес ходих да върна едно зеге в Лидл. Режи накриво.....
Това, че реже накриво не означава, че е повредено. :wink:
kozl - майстор
чет юни 16, 2022 10:50 pmgogo7777 написа:
чет юни 16, 2022 7:00 pmAndri01 написа:
Днес ходих да върна едно зеге в Лидл. Режи накриво.....
Това, че реже накриво не означава, че е повредено. :wink:
Повредено, дефектно, негодно, се подлежи на връщане.
Аз па купих апарат за кръвно налягане. Мери накриво. Още на другия ден го върнах и като питаха защо отговорих "Опасно за здравето" и мноо бързо мина процедурата по рекламацията. Може би защото на следващия ден реагирах :?
Andri01 - майстор
Гого,НЕ е повредено! Плочата,която ляга на дъската НЕ е перпендикулярна на ножчето. Но не е моя работа да я оправям.
floydogi - специалист
Мда - имат нова политика. Вече не може "връщам, щото не ми харесва" - трябва рекламация, че е повредено, и отива на сервиз. А качеството им падна главоломно. С три думи - изгубиха ме тотално.
Andri01 - майстор
Единственото хубаво нещо ,което го имаше при тях и те го оср..ха! Така губят много клиенти!! А колкото до сервиза им-"Бушона"...пълна скръб!!
Svezar - специалист
Е да, като знам как хора са купували инструмент, за да си свършат работа и после го връщат, "защото не има харесва как работи" , нормално е да променят политиката !
miliad - майстор
пет юни 17, 2022 10:09 amSvezar написа:
Е да, като знам как хора са купували инструмент, за да си свършат работа и после го връщат, "защото не има харесва как работи" , нормално е да променят политиката !
+1 И съпътстващите коментари как са на далавера.
fbr - майстор
Ще трябва да свикваме и с по-неприятни неразположения.
brick - специалист
Мнения за двускоростната бормашина 1100W с отделна врътка за оборотите отгоре, която се продава в момента?

Най-вече ме интересува спусъкът дали е с плавен старт, или само пуск/стоп при твърдо зададени обороти?
А също материал на редукторната кутия и качество на патронника?

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: