Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
MamaMy
- майстор
77 мнения в "Свързване на проточен бойлер"
martin31hv
- специалист
чет юли 14, 2022 11:11 pmkozl написа: В кутията също ми се види изолиран проводник вляво от белия кабел.Да първо го разкачих от печката, но после реших направо от кутията да го разкача за да не го мисля. За таблото не отговарям там нищо не съм пипал, но в кутията според мен всичко си е наред.
krasi92
- майстор
Цялата ти работа е за преработка. Всичко е тотално зле. Никъде не си снаждал кабел ама пък излиза че си го смятал по габровски. Тези лустърклемички в таблото говорят много за начина ти на работа. Абе панчаревска трагедия. Що си играете с неща които не са ви ясни и един кабел не може да премерите по дължина.
Lutchezar
- майстор
Чак сега видях че таблото е фрашкано с лустър клеми....
Автора, тази цялата работа е опасна и не отговаря на никакви изисквания за електроинсталация. Търси си парите от който го е направил. Ако е късно за това, излизат ти едни спешни разходи, но нямаш избор.
Това трябва да се направи както трябва!
Автора, тази цялата работа е опасна и не отговаря на никакви изисквания за електроинсталация. Търси си парите от който го е направил. Ако е късно за това, излизат ти едни спешни разходи, но нямаш избор.
martin31hv
- специалист
съб юли 16, 2022 7:31 amkrasi92 написа: Цялата ти работа е за преработка. Всичко е тотално зле. Никъде не си снаждал кабел ама пък излиза че си го смятал по габровски. Тези лустърклемички в таблото говорят много за начина ти на работа. Абе панчаревска трагедия. Що си играете с неща които не са ви ясни и един кабел не може да премерите по дължина.Приятелю, за пореден път ще спомена, че аз не съм бъркал в таблото и че техниците пипат там.

Както съм споменал бях пуснал кабели, тъй като правих основен ремонт на кухнята... Както и да е станалото станало, но вече се притесних и се чудя какво да направя. Вообще е недопустимо да има всякакъв тип клеми в таблото или? С Ваго няма ли да стане? Питам за да се информирам защото техниците като дойдат да го направят както трябва. Не съм пестил пари от кабела, а без да искам го издърпах от другата страна повече. Дадох 60лв за кабел...
Последна промяна от martin31hv на пон юли 18, 2022 12:31 am, променено общо 1 път.
martin31hv
- специалист
съб юли 16, 2022 11:54 amLutchezar написа: Чак сега видях че таблото е фрашкано с лустър клеми....Здравей, много ти благодаря и добре, парите няма да си ги търся, но какво да обясня като дойде новия техник? Какво да му кажа махни лустър клемите, които сложи предния идиот...
Ще търся сериозна фирма и ще си платя колкото трябва. Както казах и на последния техник, че парите не ме притеснявай и той каза, че ще ми сложи ДТЗ и ще понаправи таблото, но нищо не каза за лустър клемите...
Тема "Свързване на проточен бойлер" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература