пон апр 17, 2023 10:49 amyanko78 написа: Аз бих си я зареждал от общия ток.И всеки нормален съсед веднага би ти отрязал жиците към гаража.

пон апр 17, 2023 11:01 amТрифон П.Трифонов написа: Дъх бе, до последен дъх. Там са хуманни.Да бе, ама в Канада основно са така... Новото им знаме.
пон апр 17, 2023 10:49 amyanko78 написа: От съсед, от мазе докарване на кабелче? Аз бих си я зареждал от общия ток. А иначе вие нормални ли сте да качите на 92г. човек на тротинетка? Толкова спешно ли ви трябва наследството?Проблемът с наследството отдавна е изчистен. По някакво стечение на обстоятелствата съм женен за единствения му наследник. Човекът, 92-годишен, САМ ме бори повече от половин година да му осигуря малко автономия в придвижването, защото има проблем с едно коляно. А медицината казва, че може да не издържи анестезията за евентуална подмяна на колянната става. Иначе тъстът ментално си е добре ( даже по-добре от мен). Знам, че казусът е сложен, но съм принуден да потърся най-коректното решение. Все пак балгодаря на всички за изказаните мнения и помощта! Лек и успешен ден!
пон апр 17, 2023 11:16 am5kof написа: Знам, че казусът е сложен, но съм принуден да потърся най-коректното решение.Човек, извикай някой електричар да погледне как и от къде да пусне кабел от апартамента до гаража.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: