нед май 14, 2023 12:01 pmТрифон П.Трифонов написа: Алоуу, отново нищо конкретно.Точно ти ли ще ми търсиш сметка, и ще ми казваш, колко ми е опита и акъла? То си вижда твоя колко е. Ако имаше нещо вярно, в глупостите които пишеш, до сега да съм заварил двигателя, а е като нов.
Точно ти да ми задаваш такива въпроси, е малко лицемерно, макар напълно типично за теб качество. Задавай ги на себе си, като тръгнеш да обясняваш, как трябвало да се съхраняват инструментите с гориво. Задай си въпроса, "къде го прочете?", щото в инструкциите пише съвсем различно нещо.
Тия измислици, че съм трил са си изцяло в твоя измислен свят. Villager е маслото, и от него пробвах пак за личен кеф да набутам 100мл на литър, но в резачката. Самата резачка я купих, пак за експеримент, защото такива като теб утвърждават, как китайската техника за нищо не става, а по чудо се оказва, че в моите ръце работи с години. И не ми обяснявай, че колко работя, и че е малко. Купил съм битов инструмент, съответно и експлоатацията му е битова. Нито съм косач, нито съм в бизнеса с дърводобива, така че професионалната техника не ми е необходима!
Опитът ми с подобни инструменти е от много преди 2-3 години, но ти нали си ми светил та знаеш. Работя с такива инструменти, повече от 15 години и опит имам достатъчно, макар преди повече с електрически.
Чета те и се сещам за творчеството на Пушкин:
Молчи ж, кума; и ты, как я, грешна,
А всякого словами разобидишь;
В чужой пизде соломинку ты видишь,
А у себя не видишь и бревна!