Нека намерим най-тънките цени.
Indianec 2 - специалист
Гледам има лули и обикновенни гаечни ключове от понеделник...
Някой може ли да каже нещо за тях?
MamaMy - майстор
Днес вързах една лула на възел. Малко са кашкавалени, но за хоби стават. Доста бой отнесоха за парите си. При положение, че целият комплект го взех за двайсетина лева. Онези дни за лула 24 на Ius ми поискаха 24лв. :?
Indianec 2 - специалист
Толкова са и сега 20 лева, имам един стар комплект лули с липси, отделно покрай френския лъв е хубаво да имам различни размери.
Утре след работа ще мина.
resistbody - майстор
нед окт 15, 2023 8:16 pmIndianec 2 написа:
Толкова са и сега 20 лева, имам един стар комплект лули с липси, отделно покрай френския лъв е хубаво да имам различни размери.
Утре след работа ще мина.
От 19-ти са, не са от утре...
Indianec 2 - специалист
Бате Динко голямо мерси!
То си е писало ама чукча писател...
MamaMy - майстор
Излишен инструмент няма. Купувал съм и продължавам да купувам. Знам къде продават маркови, но са цена. Преди време в Офроуд форума мисля, че беше, на някого припаднаха български звездо-гаечни ключове от едно време на народни цени. Заимах се. Една от най-добрите ми покупки. На вид са грозни. Черни, с броки от отливката и леко разкривени, но няма такива кучета. Що бой отнесоха, с тръби друсане върху тях и не мръднаха. Материала е един път. За цената нямам думи :prayer:
За съжаление са само основни размери до 19. Имам един лидълски комплект лули и един комплект ментаци от всичко по левче.Тях не съм ги взел за здравина, а заради размери които нямам. Разпределил съм ги на 3 места. В колата у нас и на работа. В колата са най-надеждните понеже постоянно съм с нея и са ми под ръка. В къщи са най-едрите и комплекта от Лидъл. На работа са най-измислените защото най-рядко допирам до тях. Естествено имам и други но не комплект, а купувани единично. Дори гидорията ми е събирана на база инструмента от Трабант. :roll:
kr1100 - майстор
нед окт 15, 2023 9:30 pmMamaMy написа:
Имам един лидълски комплект лули :
от 2007г работя с 215 части куфар на Манесман / от първите бройки- после станаха по- китайски/ То на куфара закопчалки, дръжка се счупиха, ама има вързалки :mrgreen:
пишман_майстор - майстор
съб окт 14, 2023 9:59 pmIndianec 2 написа:
Зле са. С по-големи допуски, фаската им изтървана , лулите дебелостенни. Мат'риал мек.
За тия пари толкова.
За хоби биват .
MamaMy - майстор
вт окт 17, 2023 5:09 pmkr1100 написа:
нед окт 15, 2023 9:30 pmMamaMy написа:
Имам един лидълски комплект лули :
от 2007г работя с 215 части куфар на Манесман / от първите бройки- после станаха по- китайски/ То на куфара закопчалки, дръжка се счупиха, ама има вързалки :mrgreen:
Този комплект е бетон и няма нищо общо с другите. Един приятел го ползва професионално за същите години и не е мръднал.
Indianec 2 - специалист
пишман_майстор написа:
съб окт 14, 2023 9:59 pmIndianec 2 написа:
Зле са. С по-големи допуски, фаската им изтървана , лулите дебелостенни. Мат'риал мек.
За тия пари толкова.
За хоби биват .
В първо време да запълня липсващите бройки, че имам за смяна тампони на макферсоните, а там едната гайка не е ли с лула или камък ще се скапе.
Отделно и други работи, ама всичко с времето си.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: