Нека намерим най-тънките цени.
kozl - майстор
пон окт 30, 2023 7:06 pmIndianec 2 написа:
Някакви отзиви за метчиците от четвъртък?
За ползване чат пат стават ли?
Ползвам такива в по-тънки метали.
Мое мнение е, че комбинираните метчици не са подходящи за направа на резба в дебелостенни метали.
Предпочитам да ползвам български метчици от "едно време", но вече ги попилях и минах на лидълски и преди тва некви други със същото качество като на лидълските.
nikolson - майстор
В продавалниците се продават български, нови от стари запаси, за под 1лв/мм. Поне най-ползваните няма да са невъзможни цени.
Indianec 2 - специалист
Ясно, ще пропусна.
MamaMy - майстор
За българските с две ръце. Много яки. Ние сме били големи металурзи явно щом сме правели такива неща. Ако бяхме и малко по-старателни във външния вид и опаковането вече да сме построили комунизма.
nikolson - майстор
Завод Болшевик работи, разделен е между две фирми. Ташев продават някои неща, но са по-скъпи от "продавалника" (разбираемо). Цените са 1.50-2.00 лв/мм.
Другата половина е на най-големия производител на карбидни сплави, ама нас не ни касае.
stefanjor - специалист
Това го пускат идната седмица.
Става ли за разбъркване на готова суха смес, от тези чували по 25 кг?
Трябва да разбъркам към 30 чувала и няма опция да стане на земята с лопата, та се чудя този миксер дали е подходящ?

Прикачен файл

mixer.jpg
mixer.jpg (63.08 KиБ) Видяна 952 пъти
пишман_майстор - майстор
Тия с двете бъркалки ... остана ми в акъла, че сцепват корпус или изронват зъбчатки, сериозен дефект във всеки случай беше , та ги отбягвам такива.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет ное 17, 2023 12:19 amпишман_майстор написа:
Тия с двете бъркалки ... остана ми в акъла, че сцепват корпус или изронват зъбчатки, сериозен дефект във всеки случай беше , та ги отбягвам такива.
Тъкмо да го върне след 30-тях чувала
stefanjor - специалист
пет ное 17, 2023 8:00 amn_a написа:
Тъкмо да го върне след 30-тях чувала
Надявам се да не с е стига до там :)
Ако го взема ще дам отзиви.
Понеже никога не съм ползвал до сега такава бъркалка някой може ли да каже дали е изпълнима мисия това, което съм замислил- 30 чувала х 25 кг. с такъв миксер?
Andri01 - майстор
Не е много лесно - ръцете се уморяват доста от вибрациите. Зависи от годините,времето / по колко чувала на дена/. Ако и направиш някаква стойка е най-добре.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: