Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Krass - майстор
Иде Коледа, с Coca-Colа
Това май не е кока кола, а новата руска, революционна и даваща сили на агресорите "DOBRY COLA" :lol:
hidrazin - майстор
пон ное 27, 2023 7:54 pmKrass написа:
Това май не е кока кола, а новата руска, революционна и даваща сили на агресорите "DOBRY COLA"
Сигурно говориш за Добрый Cola ? :?
Вяно си прав ... за силата. Защо? Ще разбереш на лични... :lol:
:partyman:

Изображение
Изображение
Krass - майстор
На амбалаж са го докарали. На вкус сигурно ще ме върне към времето на алтая. А ти се стягай за 02,12. Да ти видя силата :drinkers:
Димитър Димов - специалист
Добре е преди да се напише нещо да се поинтересува човек за какво иде реч.https://overclockers.ru/blog/RoadToKnow ... endom.Така се спазват санкциите.
gogo7777 - майстор
Дожаляло му на Байдън за Путин.......да има да льокат Кока Кола.
:drinkers:
hidrazin - майстор
вт ное 28, 2023 10:01 amKrass написа:
На амбалаж са го докарали. На вкус сигурно ще ме върне към времето на алтая. А ти се стягай за 02,12. Да ти видя силата
Прикачен файл:
107750090.2.jpg

Chefo77 - майстор
Честно да си кажа - май предпочитам Златния портокал и Спорт-а пред Фантата и Тоник-а...
Швепс произвеждаха напитките си с ок. 10% сухо вещество, докато в тези от щатско има ....цвят.
Някога, немско-английската напитка е била качествената напитка, но агресивната маркетинг стратегия побеждава.
hidrazin - майстор
вт ное 28, 2023 6:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
Швепс произвеждаха напитките си с ок. 10% сухо вещество, докато в тези от щатско има ....цвят.
Някога, немско-английската напитка е била качествената напитка, но агресивната маркетинг стратегия побеждава.
Определено Швепс на вкус превъзхождаше сегашните Фанта.
Златен портокал си миришеше на портокал, имаше вкус на портокал и беше сладък.
Не като сегашната Фанта портокал - кисела, боядисана вода без аромат и вкус. Имам чувството че е правена от водата с която мият гръцките цистерни от Фанта. :lol:
Не харесвах горчивите - тоник, битер лимон, грейпфрут но обожавах Швепс Ананас и разбира се Златен портокал.
Интересното е че не намерих много за Швепс в България - начало на производството 1977-ма.
Не намерих в историята и Швепс златен портокал, ананас, грейпфрут да се са произвеждали в други страни. :?
В настояще време гледам Швепс Ананас се предлага в Турция, Тунис и май във Франция.
P.S. Още по татово време се бъзикахме че в Швепс-а слагали пюре от тиква за да изглежда че има плод/суха маса.
Не знам и не ме интересува - може и така да било но поне е било от натурални продукти и крайния резултат беше невероятен.
Само това изнамерих и то по случайност.
Шише 5 литра от есенция Швепс битер лимон с крайна дата за използване 22 януари 1983-та.
За колко вода е било предназначено, дали е добавяно друго и ако да, какво си нямам на идея.

Прикачен файл:
Швепс есенция.jpg
nikolson - майстор
Швепс се продаваше поне от 1973 година. И фирмата (Кетбъри-Швепс) е швейцаро-британска.

Тема "Клипчета! (... напишете резюме на постнатите линкове)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: