Нека намерим най-тънките цени.
Lidl+ или е трябвало да активираш купон и пак с първото?
Случвало ми се е, но го оправихме още на касата. Имал съм и пропуски, които не броя за лъжа.
MamaMy - майстор
Прикачен файл:
Screenshot_20240103-150001.jpg
fbr - майстор
Е, аз царевично олио на цена 1,80 лева литъра не можах да открия в нет-а. Даже цените в общия случай са по-нагоре от лидълската цена.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср яну 03, 2024 3:06 pmMamaMy написа:
Screenshot_20240103-150001.jpg
Отиваш с това в магазина, ще ти върнат парите. Който е вкарвал стоката в системата им, е сбъркал.
Щом на стелажа пише друго. Няма да имаш проблем изобщо
Без олиото, само с тази снимка иди
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср яну 03, 2024 2:29 pmMamaMy написа:
До сега в старите им магазини не са се оливали, но в този...
Царевично олио с цена 1,80 литъра. Цял стилаж. Грабвам пътьом една бутилка и се прибирам предколедно. В къщи изнамирам касовата бележка и като се зачитам внимателската цената е 8,99лв. Та това олио в Испания е най-евтиното. Под 1 евро. Как бих могъл да се усъмня?
Снимай стелажа, за всеки случай. Сега всяко олио различно от двойно рафинирано слъногледово е модерно и скъпо
fbr - майстор
Ще трябва и снимка от етикета на стелажа, едва ли седи вече същата цена.
Вероятно се е объркал. Цената е била за друга стока, или е била поставена така, че да си помисли, че е за тази стока.
Този етикет отдавна го няма.

Всички вериги проявяват дребни тарикатлъци- забравен етикет с промоционална цена и подобни.
Както казва Кака, ако се усетиш, възможно е да платиш цена по етикет, макар да е отминала промоцията. Е, бях извадил телефона и щраках.
Както се казва- може да имаш всичко, но с пистолет е по лесно.
MamaMy - майстор
За това писах, че ме изненадаха. Аз си имам навика като взимам нещо на промоция да снимам етикета за всеки случай. Няколко пъти ме е спасявало, но в случая етикета беше черен, а цената съвсем нормална.
Вече си ги подравнил на мушката.
Веднъж платих лаврак, понеже беше под етикета на херингата.
Вкусен си беше, колкото и да ми обясняват, че херингата била недооценена с ползите си риба.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на ср яну 03, 2024 3:47 pm, променено общо 1 път.
MamaMy - майстор
Кафланд ме загубиха за тяхната кауза, Ромпетрол с. Брестовец и те. По-ясно изразяване на мнението си не знам да има. Може да не правя колосални обороти, но ако всеки измамен с "дребна хитринка" започне да ги заобикаля от далеко единственият им изход освен тотално преразглеждане на стратегията им е да захлопнат кепенците. За мен веригите си свършиха работата и вече са излишни. Те бяха опция в началото на натрупване на капитала когато местните бяха само малки и нямаха големи възможности. Сега вече е друго.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: