Нека намерим най-тънките цени.
Lutchezar - майстор
вт май 14, 2024 9:57 pmradius написа:
Абе адаш, къде я измисли тая треЩотка :lol:
Понякога бъркам български и руски, руската техническа литература и сайтове са повече от нашите...
Lutchezar - майстор
ср май 15, 2024 8:26 pmhakama написа:
Къде в София се продават ножици за ламарина - извити (за левичар)? :!:
Те са за ляво, дясно и право рязане по принцип. Затова са извити някои. Има комплекти от трите има и само единични.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср май 15, 2024 10:16 pmLutchezar написа:
ср май 15, 2024 8:26 pmhakama написа:
Къде в София се продават ножици за ламарина - извити (за левичар)? :!:
Те са за ляво, дясно и право рязане по принцип. Затова са извити някои. Има комплекти от трите има и само единични.
За левичар захапката е обратна
cholev - майстор
нед май 12, 2024 10:06 pmkr1100 написа:
нед май 12, 2024 7:52 pmcholev написа:
....Днес сменях жантите на старата С5-ца с 227нм Х20 с шестостена. 16 болта от 16 без никакво замисляне-трак трак и готово, С перфоманце батерията 4ач. Доволно
Това като презентиращ боклуците на ЛИДЛ ли го пишеш.
при мен на Халумин джанти от 20 болта на 170Nm затегнати с динамометричен ключ само хубаво щракаше и един не разви и още от паркинга на ЛИДЛ обратно за връщане. :mrgreen:
Кой идиот затега джантите на 170нм :lol:
Като купи машинката с 2ач нормална батерия какво искаш. Говоря за 4АЧ перфоманце с нормално завити болтове на 120нм
Нищо не презентирам, а говоря за истински случай преди седмица. Затягам на 120нм. Майстора предния ден не знам какво е затегнал, че сменях тампони на двигателя и една биалетка- ама той динамометричен ключ не ползва :-D
Отвъртам с 4АЧ перфоманце 16 от 16

Опа. Как тества на паркинга, като към машината няма накрайник в доставката 1/2" към шестостен :-D
Абе ти ни фана за слушатели. :-D

Повтарям моя опит: батерия 4ач перфоманце, вложки от комплекта 4 броя в кутия специално за алуминиеви джанти, накрайник 1/2" - шестостен не помня май райдер беше
kr1100 - майстор
пет май 17, 2024 8:09 pmcholev написа:
....Кой идиот затега джантите на 170нм :lol:
Според инструкция за алуминиеви е 170, за железарки 150 Nm - толкова пише. И Халумин джантите не са измислени , а са точно за модела автомобил.
За инфо пробвал съм и с електричските боклуци и от ЛИДЛ и от Кауфланд на /230В/ Все тая - хубаво тракат и дотам .
Indianec 2 - специалист
Вчера питах за батерии в лидл Благоевград, пратиха ме на касата и от там ми дадоха, ползвах си купона и така, вече имам 2 за винтоверта.
oberst - специалист
съб май 18, 2024 1:09 pmIndianec 2 написа:
Вчера питах за батерии в лидл Благоевград, пратиха ме на касата и от там ми дадоха, ползвах си купона и така, вече имам 2 за винтоверта.
Още в понеделник, питах в няколко софийски магазина - йок. На въпроса за кво са тогава тия купони само да ни разиграват - ако било имало някъде останали...
pipilica - майстор
пет май 17, 2024 9:48 pmkr1100 написа:
пет май 17, 2024 8:09 pmcholev написа:
....Кой идиот затега джантите на 170нм :lol:
Според инструкция за алуминиеви е 170, за железарки 150 Nm - толкова пише. И Халумин джантите не са измислени , а са точно за модела автомобил.
За инфо пробвал съм и с електричските боклуци и от ЛИДЛ и от Кауфланд на /230В/ Все тая - хубаво тракат и дотам .
Колкото и невероятно да звучи на два пъти в един сервиз ми затягат Алуминиевите джанти с динамометричен ключ, ся с каква сила не питах.
Lutchezar - майстор
съб май 18, 2024 4:38 pmoberst написа:
съб май 18, 2024 1:09 pmIndianec 2 написа:
Още в понеделник, питах в няколко софийски магазина - йок. На въпроса за кво са тогава тия купони само да ни разиграват - ако било имало някъде останали...
В фб групите на Парксайд пишат къде има в София 4Ah батерии. Вчера имаше.
kozl - майстор
Вчера видях 70 лв. 4Ah в Лидл Борово, във витрина.
Тези купони в лидълското приложение ли се появяват?
На мен не излизат. Изглежда ме следят, че съм купувал на промоция от Кауфланд. :-D

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: