пон сеп 23, 2024 7:54 pmMamaMy написа: Може и така да е, но това не им намалява сцеплението с асфалта. Не виждам някъде да съм писал сцепление с макадам, с пясък или с вода.Да, но удобно спомена Ф1.....ами драг, дрифт, рали.....

пон сеп 23, 2024 8:07 pmgogo7777 написа: Сцепление е кг/кв.см или мм де да знамКато махнеш грайфера реално премахваш кухините в материала. Какво става с контактната площ, увеличава ли се или намалява? А сцеплението?.......плюс хлъзгане и др. свойства на материалите.....така пишеше в учебника за 7- ми клас
![]()
пон сеп 23, 2024 9:58 pmТрифон П.Трифонов написа: Хидра, онази бялата, с която дойдох миналата година, беше с 10+годишните гуми.И тогава ме ядоса и сега пак. Тогава ме ядоса че набара сервитьорката преди мен ... да платиш сметката де.
пон сеп 23, 2024 9:36 pmhidrazin написа: За мен (лично за мен и никого не ангажирам) максималния срок за експлоатация на ЛЕТНИ гуми за автомобили е не повече от 10 години. За зимните - с 2-3 години по-малко.Къде вида да налагам на някого колко години да си търкаля галошите? Писал съм "за мен/лично за мен/никого не ангажирам"...?
пон сеп 23, 2024 10:53 pmТрифон П.Трифонов написа: ... имам оригинална Мишленка от 91ва., чисто нова.Е как що? Твоята е доста млада. Без да съм видял DOT-a ще те поведа поне с едно 10 години...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: