нед мар 02, 2025 9:46 pmSvetoslavoff1 написа: Ноооо...Има приказка - мое да копам, мое и да не копамЩиловикинга нал върши работа

Иначе Кауфланд са пуснали тоз дармон
нед мар 02, 2025 9:46 pmSvetoslavoff1 написа: Ноооо...Има приказка - мое да копам, мое и да не копамЩиловикинга нал върши работа
чет мар 06, 2025 1:23 pmЦветомир Димитров написа: при по-къса корда влиза в свръхобороти?Сервизния техник е настройл карбуратора или читав бензин, сменил си бензиностанцията
чет мар 06, 2025 1:23 pmЦветомир Димитров написа: Имам едно питане-защо досега,4 години,преди чистенето на карбуратора на b40b нямаше разлика в оборотите,независимо от дължината на кордата,а след манипулацията при по-къса корда влиза в свръхобороти?Кой чисти карбуратора?
пон мар 10, 2025 7:59 pmЦветомир Димитров написа:Това момче разглоби карбуратора, разви му всички игли, бурмички и пр., изчисти го, сглоби го, настрои го................ Той ли го настройва и как- на ухо или с оборотомер?!!нед мар 09, 2025 11:18 amТрифон П.Трифонов написа: Кой чисти карбуратора?Едно момче се занимава,тя отдавна вече не е гаранционна така или иначе...
А може ли да сложа от b40b кордовата глава,която поддържа 3мм корда на хуска?
пон мар 10, 2025 8:53 pmЦветомир Димитров написа: Що тей ме нахрани на некопосност ве ТрифонеееСъмнявам се, че с тая настройка ще изсушиш мотора скоропостижно, затова. Така разбирам от обясненията ти.![]()
![]()
По слух,оборотомер в село никой майстор няма,по принцип,ако става схемата с главите дето съм замислил,ще го ползвам за вкъщи,колкото да работи![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: