• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
hidrazin - майстор
съб апр 05, 2025 11:16 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ко да го защитавам бре, да не ми е 'уйчо?!
Той ако кряка, ние без гласни струни останаАме!
Не знам бре, мое да ти е шуринайка?! Колко е тя Варна, околия че и цяла България?
Какви гласни струни Бре? Искаш да кажеш че си фанал артрит на пръстите!
Ще е интересно докато си писал и ... да си викал. :shock:
О.К. За гласните струни пий сурови яйца, Сурови а не Великденски, варени и вапцани. :-D
:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Сега има толкова много неща, толкова много информация, че колкото и да си профи, не може да знаеш всичко. За тесни специалисти има малко пазар. Не виждам лошо в това да се пита. Особено учтиво и ясно. Жалко, че хората са тотално изтрещяли, чоплят си основно собствения пъп и плюят наред
Аз бих търсила по параметри, щото номер по чий каталог, но пък изобщо не разбирам от такива свещи
Да бе, Хидра, какво стана? Извади мазол, прескочи трап, смени... нещо. Каква да е причината за драстичната промяна?
MamaMy - майстор
Много обичам тарикатите. Тия които си тълкуват законите и правилата като врата в полето. Тия дето си мислят, че са безсмъртни и на тях все им се разминава. Тия които се имат за най-хитри, а всички останали сме тъпанари. Ще трябва да ги осветля. На такива живота им го начуква един път, но за винаги. В този форум няма ден поне един такъв да не се е пръкнал. Било я търговец, я селска пръчка решил, че ще прецака някой майстор или пък крадец на дребно който краде енергия или вода от съседите си. Все отбран елит. Много ми става тъжно когато изявени членове на форума застават зад такива. Знам, че те или не осъзнават кого защитават или слагат някакви свои между личностни отношения на преден план. Каквото и да е, така рязко олекват в очите на четящите. Знам кое е и "заразното зло". Това е алкохола. Ще ви призова за пореден път, въздържайте се от писане когато сте пили. Не правете като скандинавците. Те се напиват до безпаметност през уйкенда и после целия понеделник се извиняват на де когото сварят защото не помнят пред кого колко са се изложили.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
You talki'n to me?
MamaMy - майстор
Айде нема нужда. Хидрата го осветли тариката още в началото: viewtopic.php?p=1194331#p1194331
gogo7777 - майстор
Защо да няма нужда. В линка има три каталожни номера по които да се търси аналог на частта.
hidrazin - майстор
съб апр 05, 2025 8:32 pmТрифон П.Трифонов написа:
https://agri.bg/forum/topic/90737
Ти гониш!
ЦВЪЪЪК
А ся ти гониш! :-D
MamaMy - майстор
нед апр 06, 2025 5:42 pmgogo7777 написа:
Защо да няма нужда. В линка има три каталожни номера по които да се търси аналог на частта.
Защото на никого реално не му трябват свещи. Чичето има магазинче за резервни части и най-вероятно залежали подгревни свещи. С едно такова фалшиво питане си прави реклама на магазинчето което излиза при търсене с търсачка. Евтина безплатна реклама целяща да заобиколи забраната за рекламиране или заплащането на такова. На времето в нашия град имаше масови кражби на челни стъкла за Форд Ескорт. Всички кражби си приличаха по това, че уплътненията бяха срязани с макетен нож и не ставаха за нищо. Фирмите за автостъкла имаха стъкла, но уплътнения нямаше никъде освен в една фирма която ги продаваше на тройна цена. Ха сетете се по чия поръчка обезстъклиха повечето фордове в града!
gogo7777 - майстор
Чичето може да иска да зареди магазинчето с аналог на тези антични свещи. Къде видя реклама, а и да ти се е привидяла какво от това.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: